Okvir za snimanje vjenčanja / ručne Fine kutija za vjenčanja

1. stručne informacije za proizvode ponudio. 2. naprednim proizvodnim pogonima, zrele tehnologije. 3. ekonomičan veliku vrijednost.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Okvir za snimanje vjenčanja / ručne Fine kutija za vjenčanja

all.jpg


Savjeti

Ručno izrađen okvir nije konkurentan proizvod, ali glazba / za snimanje okvira. Staviti zvučne modul u kutiju je vrlo lako za nas, bez obzira to je malih dimenzija (5 cm × 4.5 cm × 4 cm) ili velika površina (38 cm × 28 cm × 10 cm), obavljamo sve od njih. Gosti treba da nam je veličina, trajanje glazbe i uzorak, dajemo vam razumljivu strukturu, lijepa i dobra ton kvalitete glazbe / za snimanje okvira.


Shipping and delivery.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg

Winpsheng je predano korisnicima pružiti kvalitetne proizvode, oduševljen servis i nakon prodaje zaštitu. Tako da goste ne samo zadovoljni s našim proizvodima, ali i na naše usluge i sigurnost zadovoljstva.

Svi naši proizvodi se izvoze u Europa, Amerika, Japan, Kanada, itd.

Mi smo u mogućnosti pružiti kvalitetne proizvode za klijente.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti uzorak da biste provjerili vaše kvalitete?

Nakon cijena potvrde, možete zatražiti za uzorke da provjerite našu kvalitetu dizajna i papira. Za tiskane uzorke, ćemo provjeriti $30-$100 za pokriće troškova na filmu & ispis. Uzorak trošak može biti vraćen nazad nakon potvrde ozbiljnosti narudžbe.


2. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


3. možemo promijeniti baterije?
Da, možete otvoriti Kućište baterije i zamijenite baterije. Ako ga ne pronađete, možemo poslati video da vas vodi. Ako ne trebate zamijenite baterije, također možete napraviti baterije unutar stavke.


4. što je smjernice za umjetničko djelo?

Ilustrator prihvatio formati: .ai / .eps / .pdf

Prihvatio Photoshop datoteke formata: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw prihvatio formati: .cdr


Hot Tags: za snimanje vjenčanja okvir / ručni rad dobar okvir za vjenčanje, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like