Sretan rođendan ručno izrađen muzički karton

1. Rukotvoriti muzičku kutiju za rođendan 2. Profesionalne informacije za ponuđene proizvode 3. Napredni proizvodni objekti, zrela tehnologija
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sretan rođendan ručno izrađen muzički karton

all.jpg


Savjeti

Pakovanje papira, ambalaža je najveća količina industrijskih proizvoda u vrsti. Karton je najvažniji oblik transportne ambalaže, a kutije se široko koriste za pakovanje hrane, medicina, elektronike i drugih proizvoda. Sa promenom načina transporta i promenom prodajnog režima, stilovi kutija i kutija su raznovrsni. Skoro svaka nova vrsta nestandardnih kartona dolazi sa setom opreme za automatizaciju. Novi karton je takođe sredstvo promocije proizvoda.


box.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Koliko dana za isporuku?
By Express: 3-5 radnih dana do vaših vrata (DHL, UPS, TNT, FedEx ...)
Po vazduhu: 5-8 radnih dana do vašeg aerodroma
Po moru: to zavisi od vaše odredišne ​​luke, a sledeće vreme vođenja je za vašu referencu:
Evropa i Amerika (25 - 35 dana), Azija (3-7 dana), Australija (16-23 dana)


2. Kako mogu da proverim da li ste pouzdani?

1. Želeli bismo da podelimo sa našim dragim kupcima koji imaju sâm interesovanja da sarađuju sa nama naše reference referenci ako želite, uključujući i uzorke.

2. Prva transakcija, prihvatamo Escrow koji bi mogao pokriti rizik kupaca i osigurati sigurnost transakcije.


3.Šta ako imam žalbu?

Želimo da vam pružimo 100% zadovoljstvo. Međutim, ako doživite zabrinutost ili problem, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem elektronske pošte ili telefonskog poziva, kako bismo mogli promovisati korektivne mjere s naše strane.


4. Kako izmeriti kutiju?

Pravi niz dimenzija je Dužina x Širina x Visina. Dužina je najduža dimenzija otvorenog kraja od leva na desno. Širina je najkraća dimenzija otvorenog kraja od prednje strane do pozadi. Visina je preostala dimenzija od vrha do dna.Hot Tags: sretan rođendan ručno izrađen muzički kutij, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like