Handmade Lovely Birthday Box za djecu

1. Prelepa glazbena kutija 2. Povoljna cena i kvalitetan proizvod. 3. Napredne mašine i kvalifikovani radnici i materijali prvog razreda.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Lovely Birthday Box za djecu

Music Paper Box.jpg

10.jpg


Savjeti

Danas mnogi roditelji zabrinjavaju poklone rođendana svoje djece, slanje nekih igračaka i odjeće dugo su bile stvari u prošlosti. Sada koja djeca nisu gomile igračaka? Uključujući i odeću. Djeca mogu biti i donekle pobunjena, mogu se žaliti na poklone koje nisu nove ideje, to je omogućilo njihovim roditeljima da razmišljaju. Naročito deci, možete svoje djece poslati nekim od najboljih stvari i mogu vam pomoći da razvijaju novine posebne poklone najbolje.


box.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kada mogu dobiti ponudu za moje pitanje?

Obično će vam citat biti poslat u roku od jednog radnog dana nakon što su svi detalji o proizvodima jasni. Ako je nešto hitno, možemo vam ponuditi u roku od 2 sata na osnovu svih vaših podataka.


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

Zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vrijeme proizvodnje pre nego što unesete narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


4. Kako napraviti prilagođenu govornu kutiju?

Molimo vas da obavestite svoje detalje o zahtevu, a naš inžinjer napravi 3D bazu za crtanje na njemu, nakon provere klijenta i potvrdite specifikaciju proizvoda, pripremili smo uzorak u roku od 1 nedelje.Hot Tags: rođena prelepa rođendanska kutija za decu, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like