Ručno čestitke sa muzikom za prijatelje

1. Čestitamo kutiju za muzički papir 2. Razne veličine i oblici za izbor klijenata 3. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno čestitke sa muzikom za prijatelje

Music Paper Box.jpg

40.jpg


Savjeti

Postoji mnogo stvari koje treba vrediti da se proslavimo, promovišemo, prođemo test, rodimo bebu, pređemo u novi dom, povraćamo se i tako dalje. Pozdrav i pokloni treba da budu različiti za različite prilike. Ali ako mu pošaljete ovu muzičku kutiju, biće prikladno i lako prenositi vaša osećanja. Osim toga, možete staviti malo igračke u ovu kutiju, učiniti ga srećnijim.


box.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Koliko dana će se uzorci završiti? Šta kažeš na masovnu proizvodnju?
- Generalno, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Iduće vreme masovne proizvodnje zavisiće od količine, produkcije, itd. FYI, 8-12 dana za torbe za kupovinu od 30000 komada.


2. Koji servis možete pružiti osim usluge štampanja?
Ako želite distribuirati vaše proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam ponuditi malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. A ako vam treba isporučiti proizvode za štampu na izložbama u Kini, mi ćemo vam pomoći da isporučite na vreme.


3. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


4. Mogu li imati prilagođenu i napravljenu ambalažu?

Mi smo prodavnica po meri. Dizajniramo i konstruiramo svaki projekat prema potrebama pojedinih kupaca. Sve naše kutije su po meri proizvedene na osnovu vašeg umetničkog dela i potrebe za pakovanjem.
Hot Tags: ručno čestitke kutiji sa muzikom za prijatelje, Kinu, proizvođače, dobavljače, veleprodaju, jeftino

Upit

You Might Also Like