Fabrički pribor za upotrebu ne-wrerne maske

Pojedini filter naših proizvoda je napravljen od nevošnih tkanina, napravljen od sirovina, i napravljen od toplinski upakovnog ambalaže. Može filtrirati čestice zraka, blokirati tragove, krv, tečnost, izlučevine, itd. što može zaštititi tebe i tvoju obitelj dobro.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


2.jpg

Naši proizvodi su usvojili filter od tri sloja. Prvi sloj ne-wrerne tkanine može apsorbirati prašinu i miris i štetne čestice, drugi sloj topljnog sloja koji može efektivno filtrirati materiju, a treći sloj nevrerne tkanine je prijateljski nastrojeni i antialergièan, filtriranje čestica koje nedostaju. Bolje ti je da zaštitiš zdravlje.


Parametri proizvoda


Mjesto porijekla:Guangdong, Kina
Broj modela:FM-KW-0007
Veličina:17.5 * 9,5 cm
Boja:Plava
Težina:3g/PC


Naša proizvodna linija


factory.jpg

Naše maske proizvode iskusni radnici u radionici otpornoj na prašinu koristeći profesionalnu potpuno automatsku proizvodnu opremu medicinske maske. Mi ćemo također sterilizirati da osiguramo da kvalitet svakog proizvoda može ispuniti profesionalne zahtjeve.


Pakuje


1(15).jpg

Naš metod pakiranja je 50 PCS/box,Veličina kutije je 19.težina kutije je 180g;2000pcs/karton, veličina kartona je 52 km/30cm.


Hot Tags: fabrički materijal za jednokratnu opremu, Kinu, proizvođače, dobavljače, fabriku, veleprodaju, jeftine, personalizirane, neprogovorilo, BSCI-FSC

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti