Izvor izravno od preko 1300 vodećih dobavljača u China Homelife Dubai

- Nov 07, 2019-

Izvor Direktno od preko 1300 vodećih dobavljača u China Homelife Dubai


China Homelife Dubai najefikasnija je platforma za vodeće kineske kompanije koje žele poslovati u Dubaiju. Kupcima se garantira najbolji kvalitet i širok izbor dobavljača koje mogu odabrati na izložbi.


Sedmo izdanje China Homelife Dubai dovest će vam preko 1300 vrhunskih kineskih dobavljača iz kategorije proizvoda za kućne proizvode, predstavljajući unosnu priliku uvoznicima, trgovcima i kupcima da proizvode visokokvalitetne proizvode dobivaju izravno od proizvođača po konkurentnim cijenama.


Ovogodišnja izložba usredotočit će se na osam segmenata proizvoda: tekstil i odjeća, namještaj, kućanski aparati, građevinski materijal, kućanstvo i pokloni kao i rasvjeta, a nastupit će vodeći proizvođači i dobavljači.


U organizaciji Meorient International Exhibition Co. Ltd, Šangaj, vodeći facilitator kineskog poslovanja, sajam će dočekati posjetioce ne samo iz Dubaija, već i iz Saudijske, Kuvajtske, Omanske, Katarne, Jemena, Jordana, Maroka, Nigerije itd.


China Homelife svake se godine organizira u devet gradova širom svijeta - Sao Paulo, Istanbul, Dubai, Johannesburg, Mumbai, Poznanj, Kairo, Aman i Almaty.


Sa 21-godišnjim iskustvom na kineskom tržištu, Meorient International Exhibition Co Ltd posvećen je maksimiziranju mrežnih mogućnosti za uvoznike, veletrgovce i kupce u količini s pouzdanim kineskim proizvođačima.

China Homelife Fair Dubai 2019 in Dubai