Shenzhen Winpsheng obrt D.o.o. tvrtka je prošao ISO9001-2000

- Aug 09, 2016-


Shenzhen Winpsheng obrta tvrtka je već prošao ISO9001-2000,


Obitelj ISO9001 certifikat standarda je koncept međunarodne organizacije za Standardizaciju (ISO) 1994 predlaže se odnosi (Međunarodna organizacija za Standardizaciju kvalitete osiguranja i upravljanja kvalitetom tehnički odbor) od strane ISO / Tc176 razvijaju međunarodni standardi. Osnovni uvod ISO9001 certifikat se koristi za potvrdu organizacija ima sposobnost kako bi osigurao proizvod koji zadovoljava kupca i primjenjive regulatornim zahtjevima i ima za cilj poboljšanje zadovoljstva kupaca.


Zahtijeva ISO9001 certifikat tvrtke potpuno implementirati kupca acentricni razmišljanja, poslovne prakse u skladu sa zakonskim zahtjevima, uprava i dalje unaprijediti i povećati, prema sveobuhvatnom implementaciju međunarodnih standarda sustava upravljanja kvalitetom, i na kraju dobiti certifikat ISO9001, smanjiti poduzeće kupca istrage i pregledati.

Organizacija i provedba korake i implementaciju sustava kontrole kvalitete ISO9001 trebao biti usvojen kao primarni plan, provedbu neke korake:

1. najviša kvaliteta treba se procjeniti upravljanjem kao element potrebnim za poduzeća.

2. uspostaviti ideja normi sustava kvalitete ISO9001 je omogućiti tvrtkama da razviju i Dobivanje dugoročnih interesa zaklade.

3. od strane menadžmenta tvrtke da usvoje odgovarajuće razmatranje standarda ISO9001 i predložiti odgovarajuće protumjere provedba.

4. rasprava sa višim rukovodstvom program i korištenje ISO9001 sustav osiguranja kvalitete za odabir odgovarajućih načina (ISO9002 ili 9003) za implementaciju.


U određenoj Mjeri, uloga ISO9001 certifikat Programska datoteka za ponovljivost i dosljednost postupka i ulogu rekord je potvrditi proizvodi, procesi zadovoljavaju uvjete, sustav upravljanja kvalitetom je učinkovito. U skladu s tim, i drugim alatima (kao što su računala) kao usvojeni od strane organizacije, dokument je samo sredstvo za postizanje očekivanih rezultata. Zadnjeg dana priprema dokumentacije nisu organizirani, treba dodati vrijednost procesu kroz razvoj i korištenje iso9001 certifikat dokumenata, Naime, da bi se osiguralo da proces i poboljšati učinkovitost i djelotvornost.