Kako dodati osjećaje za čestitku da bi ona postala jedinstvena

- Mar 18, 2019-

Čestitke čestitki mogu dodati poseban lični pečat ručno napravljenoj kartici. Međutim, ponekad je teško pronaći pravi osjećaj za čestitku! Imamo sve veću listu ideja sentimenta čestitki za svaku priliku. Čestitke čestitki takođe mogu poslužiti kao inspiracija za dizajn čestitki i to može biti odličan način da dobijete ideje za nove i različite dizajne čestitki.

Postoji mnogo različitih načina na koje možete dodati pozdrave i osjećaje ručno rađenoj čestitki. Postoje brojne tehnike koje možete koristiti kao dodatak osećanju čestitki.

Prava riječ ili osjećaj može zaista pomoći da se prigodna čestitka učini još posebnijom. Ako ne možete smisliti pravu stvar za pisanje, zašto ne biste pokušali pisati memoriju na kartici. Na primer, ako je rođendan starog prijatelja koji ne vidi toliko sada, zajednička memorija iz vašeg detinjstva može da napravi lep i zamišljen dodatak kartici. Isto tako, ako dajete karticu nekome koga dobro poznajete i redovno razmenjujete kartice, zašto ne biste samo dodali nekoliko reči o tome šta trenutno radite. Stara izreka 'to je misao koja se računa' posebno je relevantna za čestitke, bez obzira na prigodu, i pokazivanje nekome kome je stalo sa nekoliko dobro odabranih riječi može napraviti svijet razlika.