Vruće proljeće povlačenje iz Winpsheng

- Dec 30, 2019-

Na koji poseban način se odlučite za opuštanje zimi? Uživanje u vrućim izvorima mora biti najugodnija stvar, posebno nakon sedmice napornog rada.

 

Prošlog vikenda, naš prodajni tim otišao je do vrela u zaljevu Xunliao ( 巽寮 湾 ), Huizhou, kao nagradu za ostvarenje prodaje u prošlom mjesecu. Autobusom je trebalo oko 2 sata. Putem smo igrali igre s riječima. Vrijeme leti. Nismo ni shvatili da smo stigli do iznajmljene vile što je za nas bilo veliko iznenađenje. Vila je okružena cvijećem i drvećem, svježim zrakom i prekrasnim pejzažom. Svi smo se jako voljeli.

 

Bilo je puno vrućih izvora s različitim temperaturama. Osim toga, zdrave kupke su neophodne, poput kupke od đumbira, kupke sa mlijekom, kupke za cvijeće ... Vrela vrela nastaju prirodnim vodama koje izlaze iz utroba zemlje i koje posjeduju terapeutska svojstva za koja kaže da pozitivno djeluju na poremećaje nerva i probavnog sistema, cirkulacije i organa. Tako je ugodno natopiti svoje tijelo u vrele da nismo htjeli da se sklonimo od njih. Osjećali smo da su sve pore i organi zacijeljeni. Svi su imali potpuno opuštanje.

 

Zaljev Xunliao ( 巽寮 湾 ) poznat je i po raznim morskim plodovima i pejzažu. Svi smo uživali u svakom obroku i zabavili se uz morsku obalu.

 

Ovo putovanje vrućim izvorima potpuno je opustilo naša tijela. Bili smo energičniji u poslu!


winpsheng team retreat