Prava trgovina pojavila se u novom pravcu

- May 10, 2017-

      Fair trade se pojavio u novom pravcu

Prva faza 121. kantonalnog sajma završila se 19. septembra. Evo druge faze, izložba poklona će se održati od 23. do 27. aprila 2017 .

Koji je novi trend razvoja spoljne trgovine Card Industry ove godine? Koji su novi trendovi u transformaciji preduzeća i nadogradnji? Gde je novi prostor za rast spoljne trgovine? Novinari kineskom ekonomiji "barometar", rekao je sajam kantona da pronađe odgovor.

 

Naplata porasla, sajam kantona na spoljnu trgovinu je "topla"

Za poslovanje sa karticom američkog biznismena ima 20. na sajmu kantona, otišao je u Kinu da kupi čestitku. "Volim da kupujem proizvode iz Kine jer je garantovan kvalitet proizvoda ovde, cena je niža od drugih dobavljača oko 30%.

Preduzeća generalno veruju da je uzrok ove promene s jedne strane, neke od oporavka međunarodnog tržišta, sa druge strane, jer preduzeće u proizvodu nadograđuje i smanjuje napor.

 

Inovacije, Marka, Servis

Za inovacije, naša fabrika je našla istraživački i razvojni tim, imamo proizvođača uzoraka, 3D grafičke dizajnere, elektronske inženjere i inženjere strukture. Mi možemo proizvoditi papirne proizvode prema Vašem zahtevu.  

Za brend kreiramo novi brend, Phoenix Gift. Ne samo da prihvatamo ODM / OEM, već i kreiramo sopstvene dizajne od naših dizajnera. Dizajnirali smo laserske rezolucije, pozdravne kartice sa velikim brojem zanata. Takođe nam dodavamo dodatnu opremu, poput drugačijeg oblika dekorativnog drveta, ...

Za uslugu, većina naših štabova je profesionalna da dobro služe vašoj poruci.

 

To je Winpsheng.