Kina iz izvornih izvora Jordana, izravno iz preko 400 vodećih dobavljača

- Oct 16, 2019-

Kina izvor izvornog doma Jordana direktno od preko 400 vodećih dobavljača


China Homelife Jordan bit će najefikasnija platforma za vodeće kineske kompanije koje žele poslovati u Jordanu. Kupcima se garantira najkvalitetniji i široki izbor dobavljača na izborima.


Kineski sajam domaćeg života Jordana dovest će vas preko 400 vrhunskih kineskih dobavljača iz kategorije proizvoda za kućne proizvode, što će predstavljati unosnu priliku uvoznicima, trgovcima i kupcima da proizvode visoke kvalitete proizvode izravno od proizvođača po konkurentnim cijenama.


Ovogodišnja izložba će imati poseban fokus na osam segmenata proizvoda: namještaj, kućanski aparati, tekstil i odjeća, kuhinja i kupaonica, predmeti i pokloni za kućanstvo, kao i svjetla i svjetiljke, s predstavom vodećih proizvođača i dobavljača.


U organizaciji Meorient International Exhibition Co. Ltd, Šangaj, vodeći posrednik kineskog poslovanja, sajam će dočekati posjetioce ne samo iz Jordana, nego i iz susjednih zemalja.


China Homelife godišnje se organizuje u devet gradova širom svijeta - Sao Paulo, Istanbul, Dubai, Johannesburg, Mumbai, Poznanj, Kairo, Aman i Kazahstan