Godišnjice

- Oct 30, 2019-

Godišnjice

Vaša ljubav je jedinstvena. Bez obzira jeste li doživjeli svoju prvu godišnjicu ili 50. godišnjicu, godišnjica je događaj koji vrijedi slaviti. Bilo je uspona i padova, tuča i nadoknade, a nadam se puno smijeha i radosti. Bez obzira želite li ovaj poseban dan proslaviti domaćim obrokom, izletom ili lijepom večerom, s tradicionalnim poklonima za godišnjicu po godini ili crvenim ružama, ne zaboravite slatku čestitku za jubilej svog supruga ili supruge. Pronaći ćete karticu na mnogim mjestima koja savršeno predstavlja vaš odnos, od smiješnih čestitki za godišnjice do romantičnih čestitki za jubilej.

Snimite svoju jedinstvenu ljubavnu priču na lijep, smislen način. Oduševite ih zadivljujućim detaljima pop-up čestitki za godišnjice dostojne prikaza tijekom cijele godine. Obilježavanje obljetnica je dobro predstavljeno, uključujući pete, 25. obljetnice i zlatne čestitke za 50. godišnjicu.

Ako ste zaglavili za ideje što reći na vašoj jubilarnoj kartici, možemo vam pomoći s ovim početnicima ili čak savjetima o pisanju ljubavnog pisma.

Dok pregledavate savršenu karticu, naći ćete i jak izbor poklona za godišnjicu, kao što su okviri za slike, figurice, knjige, ukrasi za godišnjice i još mnogo toga.