2020. GCA Noted Expo traži vaše prisustvo

- Jun 15, 2019-

Na osnovu povratnih informacija izlagača koje smo dobili u Brooklynu, menadžment izložbe Noted 2020 je doneo odluku o produženju datuma obaveze za 2019 izlagača koji će zaključati cijene do 2019. godine do 15. avgusta 2019. godine. aplikacija će biti otvorena za nove kompanije. Objekt neće priuštiti mnogo više prostora za izložbe nego što smo imali u Brooklynu, a prostor će biti ograničen.

Ovdje je uključeno i kopija službenog obrasca zahtjeva za zaključavanje u 2019 tarifama. Molimo Vas da ga vratite, zajedno sa depozitom od 25%, na moju pažnju, najkasnije do 15. augusta, da zaključate cijene s popustom.

Za one koji su već poslali svoje prijave i depozite za 2020. godinu - hvala! Jedva čekam da radim sa vama na svemirskim zadacima kada se razvije naš radni tlocrt.

Na kraju, nadam se da ste svi imali priliku da razmislite o događaju i da pošaljete svoje povratne informacije direktno osoblju / rukovodstvu ili putem Ankete o izlagačima. Cijenimo vaše mišljenje i sugestije dok nastojimo poboljšati ovogodišnje uspjehe i učiniti Noted 2020 još boljim za sve.

Kao i uvijek, slobodno mi se obratite ako imate dodatna pitanja ili nedoumice. Radujem se Vašem dolasku!

Topli pozdravi,

Juana Anderson

Kao što je napomenuto: Izložba čestitki se približava, mi ćemo vas obavijestiti o dodatnim resursima koji su dostupni za početak pripreme predstave. Molimo Vas da budete u potrazi za našim emailovima kao izvorom ažuriranih informacija i najava.