Zvučni modul za kreditnu karticu / VIP karticu

Zvučni modul za kreditnu karticu / VIP karticu

1. Jedinstveni zvučni modul funkcije 2. Albe za realizaciju različitih funkcija
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zvučni modul za kreditnu karticu / VIP karticu

Sound Module.jpg


Savjeti

Kada ubacite kreditnu karticu / VIP karticu, mašina će igrati muziku i govoriti neke reči da vas pozdravi, mislim da ćete biti iznenađeni. Zvučni modul može to da uradi, normalna funkcija je izvlačenje trake, reprodukcija muzike. Ali ako prepravimo programe, funkcija će se promeniti, ubaciti strip i reprodukovati muziku. Tako će kreditna kartica ili VIP kartica biti traka. Sve druge funkcije, samo nam recite i mi ćemo vam pomoći da ih realizujete.


Packing & Shipping of Sound Module 1.jpg


Company Profile.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Koliko dana za vreme uzorka i rasutog materijala?

1. Čast nam je da vam ponudimo uzorke, obično ćemo ih dogovoriti sa Digitalnim uzorkom ili Dummy u 1-3 radnih dana, uzorak proizvoda je prihvatljiv.

2. Vrijeme proizvodnje za proizvodnju na veliko u zavisnosti od količine vašeg narudžbina, površinske obrade. Obično je dovoljno 8-12 radnih dana.


2. Šta je značenje Tužilaštva?

TTP koji to znači je jednokratno programiranje IC čipa, to je progrm IC čip koji je svaka od njih spaljena od fabrike računara. Tako da je zahtev za količinom niže narudžbe, ali IC cijena čipa je veća.


3. Kako ćete kontrolisati kvalitet proizvoda? Da li su vaši proizvodi životni? Da li biste mogli dostaviti izvještaj ROHS-a?

Mi strogo kontrolišemo sve detalje proizvodnje, a svaki proizvod je pregledan od strane QC tima pre isporuke. Naši proizvodi su ekološki i mogli smo da obezbedimo ROHS izveštajUpit