Muzički zvučni modul za papirnu kutiju

1. Muzički zvuk za kutiju 2. Napredni proizvodni objekti, zrela tehnologija. 3. Velika vrijednost ekonomična.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Muzički zvučni modul za papirnu kutiju

Sound Module.jpg

Music sound module for box.jpg

40.jpg


Savjeti

Kada otvorite našu kutiju za papir, muzika i muzika se zaustavljaju kada je zatvoren. Ovaj zvučni modul može doći do ove funkcije, njegov prekidač nije taster za pritisak, nego je osetljiviji taster. Kada je kutija zatvorena, poklopac pritisnuti na prekidač, kada ga otvorite, pritisak je isključen, tako da će pokrenuti prekidač, a zatim ćete čuti muziku.

Napravili smo mnogo muzičkih kutija, mislim da smo zadovoljni.


Packing & Shipping of Sound Module 1.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


2. Kako mogu da unesem narudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju našu prodaju za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa menadžerom trgovine Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.


3. Mogu li dobiti rushed shipping?

Možete nadograditi svoje isporuke na FedEx Overnight (ili sličan Express servis) koji mogu pomoći u ispunjavanju vašeg roka. Brzina isporuke ne utiče na vrijeme obrtanja od 10-15 dana za štampanje.


4. Kako napraviti zvučni modul?

Tražimo bazu podataka da podudaramo sa zvukom koji tražite kada nam date svoju ideju, jer imamo standardni glas i melodiju. Ako vaš zvuk nije standardni. Onda mu je potreban kupac.Upit