Zvučni modul Pozdravne kartice

Zvučni modul Pozdravne kartice

Čestitka za zvučni modul, kratko vreme rada (10 dana za 500 komada). Dobro zaštićen tokom transporta.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zvučni modul pozdravne kartice

Sound Module.jpg


Intro

Ovi zvučni moduli su za vošne kartice, kada otvorite karticu, papir će izvući izolacijsku traku. Zatim će se kontaktirati dva metalna metoda, to je funkcija muzičkog čipa ili muzičke kartice.

Za vreme transporta, jedan zvučni modul ćemo uneti u mehuriću. To će smanjiti trenje. Obično je 250 zvučnih modula u unutrašnjoj kutiji. Nemojte brinuti o prevozu. Imamo mnogo praksi o tome.


Packing & Shipping of Sound Module 1.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg


FAQ

1. Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo vašu narudžbinu u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za završetak proizvodnje. Za više informacija, molimo kontaktirajte nas direktno.


2. Da li ćete spasiti moju kalupu za buduća naređenja?

Da. Jednom kada kreiramo svoj kalup, možete ga koristiti koliko god puta želite, bez ikakvih troškova za naredne naredbe. Sve dok zadržite isti dizajn nećete biti nikakvih novčanih naknada za oblikovanje.


3. Kako napraviti zvučni modul?

Tražimo bazu podataka da podudaramo sa zvukom koji tražite kada nam date svoju ideju, jer imamo standardni glas i melodiju. Ako vaš zvuk nije standardni. Onda mu je potreban kupac.


Upit