Jeftina cijena glazba čip sa dvije baterije

1. zvuk modul s dvije baterije 2. više od 13 godina iskustva u proizvođača. 3. potpuno opremljen napredne strojeve i iskusnih radnika
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jeftina cijena glazba čip sa dvije baterije

Sound Module.jpg


Savjeti

Neki put korisnici će nas pitati, "Zašto glazba kartica je puno skuplji od drugih?" Velika razlika je od zvučne modul. Jer se skriva u karticu, mnogi kupci će to ignorirati. Ovaj čip glazbe spada među najjeftinije zvučne modul. Plastični zvučnik, pritisnite gumb i dvije baterije. Svoj životni vijek neće biti dug i ton kvaliteta nije tako dobra. Ako glazba kartica ne zahtijeva vrlo dobre kvalitete, možete odabrati ovu vrstu zvučne modul za vas.


Packing & Shipping of Sound Module 1.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako vaše tvrtke učiniti kontrolu kvalitete?

Kvaliteta ovisi o cijeni, imamo tisuće proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju iste kvalitete, jer mi treba zadovoljiti zahtjeve različitih kupaca neki kupci trebaju visoke kvalitete, neki kupci trebaju niska cijena, to je u skladu za kakvu trebate.


2. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Nešto hitno, možemo li ponudu za vas u roku od 2 sata na temelju svih detalja osigurati.


3. kako proizvoditi zvuk modul?

Možemo pretraživati našu bazu podataka odgovarati na zvuk te traži kad si nam dala ideju, pošto imamo standardni glas i melodija. Ako vaš zvuk nije standard. Onda to treba kupac napravio.


4. što ćete učiniti nakon IC čip je napravio?

Naša tvornica će izgled PCB ploču i vezivanja IC čip na brodu, nakon tog radnika će svih komponenti na PCB ploču za lemljenje i testirati je funkcija prema želji kupca. Zatim, pakiranje zvučne modul i knjigu lovcima van.Upit