Pritisnite dvije tipke za snimanje zvuka čip

Pritisnite dvije tipke za snimanje zvuka čip

1. povoljna cijena i dobre kvalitete proizvoda. 2. napredni strojevi & kvalificiranih radnika i prvi razred materijala. 3. različitih veličina i oblika za izbor klijenata
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pritisnite dvije tipke za snimanje zvuka čip

sound module.jpg


1 (48).jpg


Savjeti

Razlika između jednog gumba i dva gumba čip je način kako se igraju svoj zvuk. Pritisnuti jedan gumb i govoriti da mikrofona za snimanje glasa, ova funkcija je ista. Dva gumba čip, pritisnite drugi gumb, možete čuti tvoj glas. Mi to zovemo jednog zapisa (gumb) i jedan (gumb) igra.


Packing & Shipping of Sound Module 1.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg

Winpsheng ljubi i živi svoju definiciju riječi TIMA: zajedno svi postiže više i vrlo ugledna nositelju patenta i ODM / OEM proizvodnja sa ISO 9001 certifikat od TÜV Njemačka.

We imaju napredne mašine (tiskarski stroj, vruće folije stroj, laserski kartica stroj) i tehnologiju (fokus na čestitka s više od 12 godina), Izvozi proizvode po cijelom svijetu, posebno u Europi, Japanu, sad-a.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kada dobijem ponudu za moj upit?

Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Ako nešto hitno, možemo citirati za vas u roku od 2 sata na temelju pružite sve detalje.


2. uzorak naknada:
(1).60 280usd za uzorke, se vraća ako mjesto naručiti više od 2000pcs jedan put jedan dizajn.
(2) .u trošak za bijeli uzorak se vraća nakon potvrde narudžbe.


3. koliko će trajati to primiti moj redoslijed?

To ovisi o količini narudžbe, uvijek savjetujemo radnog vremena prije nego što se na order.if imate hitan rok i vidjet ćemo što možemo učiniti.


4. možemo promijeniti baterije?
Da, možete otvoriti Kućište baterije i zamijenite baterije. Ako ga ne pronađete, možemo poslati video da vas vodi. Ako ne trebate zamijenite baterije, također možete napraviti baterije unutar stavke.Upit