Jednom Pritisnite gumb za snimanje čip za čestitka

1. odličan ispis pomoću dobrog procesa kontrole; 2. visoku razinu kvalitete s povoljnim cijenama; 3. zatražiti ponudu i dobru uslugu u postupku pa ugled;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jednom Pritisnite gumb za snimanje čip za čestitka

sound module


Postoji izolacijska traka dijeli dvije metalne čips, igra kao prekidač. Pritisnite gumb je za snimanje i eliminacija glas. Kada smo dodali ovaj čip u čestitku, koristit ćemo štapom pokazati gdje je gumb za novinare, pa će lakše za kupce za snimanje glasa i blagoslove.


Pakiranje i dostava

One press button recordable chip for greeting card


Profil tvrtke

press button recordable chip

Winpsheng kontrolira standardi kvalitete proizvoda prema IOS9001 i svih naših elektroničkih proizvoda može proći CE & ROŠ standardni. Pridržavamo pružiti klijentima s kvalitetom proizvoda i usluga.

OEM i ODM narudžbe srdačno pozdravio. Naši inženjeri mogu dizajnirati svoje privatne čestitke prema kakvu trebate.

Pratiti brzi razvoj tržišne ekonomije, Nastavit ćemo da ne Štede napora da vam donijeti kvalitetne robe i zadovoljavajuće iskustvo kupovine. Iskreno radujemo se suradnji s vama za zajednički razvoj i briljantne budućnosti


Certifikati

One press button recordable chip


Tržište

recordable chip

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


1.Za iste proizvode, zašto vaša cijena je veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različitih proizvoda je cijena različita, iako isti proizvod koji koriste različite papira i izrade će imati različite cijene, dobavljači, obećanje koje smo pružiti najbolju pre-prodaja i postprodajna uslugu za kupce!


2. kako mogu provjeriti da li ste pouzdan?

1. želimo podijeliti s dragi gosti koji imaju vrlo interese za suradnju s nama naše reference kredita ako vam se sviđa, uključujući uzorke.

2. prva transakcija, prihvaćamo Escrow koji bi mogao pokriti rizik od kupaca i sebe za sigurnost transakcije.


3. koji je tip baterije?
Obično koristimo gumb batteries(AG10,AG13) stanica za male predmete kao što su svjetlo se časopis, čestitka, šešir, okviri za fotografije. Ponekad koristimo AA ili AAA baterije za veće predmete kao što su zid umjetnosti, prikaz stavki.


4. što je najveća prednost u odnosu na suparnika?
Su jedan od najranijih DIY zanatskih i papir proizvodi dobavljač. Mi smo ponosni na naš širok asortiman, strogu kontrolu kvalitete, dobar nakon-prodaja usluga i stabilna kupca odnosa.

Upit