Senzor za snimanje muzike

Senzor za snimanje muzike

Zvučni modul svjetlosnog senzora za kutiju. Dobar paket koji obezbeđuje kvalitet
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Svetlosni senzor za snimanje muzičkih čipova


Sound Module.jpg


Savjeti

Za zvučni modul svetlosnog senzora, oni se široko koriste u muzičkim kutijama. Veoma lako razumeti, kada je kutija zatvorena, unutrašnja je tamna. Kada otvorite ovu kutiju, uključiće se svetlo i prekidač će se uključiti. Tada će muzika i zvuk igrati.

Za čestitku, zvučni modul svjetlosnog senzora je beskoristan. Pošto sunčeva svetlost može uvek da upali karticu.Packing & Shipping of Sound Module 1.jpg
Company.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


FAQ

1. Kako napraviti zvučni modul?

Tražimo bazu podataka da podudaramo sa zvukom koji tražite kada nam date svoju ideju, jer imamo standardni glas i melodiju. Ako vaš zvuk nije standardni. Onda mu je potreban kupac.


2. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


3. Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo svoja naređenja u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za završetak proizvodnje. Za više informacija, molimo kontaktirajte nas direktno.
Upit