Zašto je provjera kvaliteta važna za izradu čestitki

- Mar 15, 2019-

Najvažnija prednost koja se dobija uvođenjem kontrole kvaliteta je da ona razvija i ohrabruje kvalitetnu svijest među radnicima u fabrici, što je od velike pomoći u postizanju željenog nivoa kvaliteta proizvoda.

Potrošači su uveliko od koristi jer dobijaju kvalitetnije proizvode zbog kontrole kvaliteta. To im daje zadovoljstvo.

Poduzimanjem efikasne inspekcije i kontrole proizvodnih procesa i operacija, troškovi proizvodnje su znatno smanjeni. Kontrola kvaliteta dodatno provjerava proizvodnju loših proizvoda i otpada, čime se znatno smanjuju troškovi proizvodnje.

Winpsheng posvećuje veliku pažnju kontroli kvaliteta od sirovine do konačne pošiljke. Imamo 3 puta QC u cijeloj proizvodnji. U nastavku želimo podijeliti radni status QC-a s proizvodnom linijom. Svaka proizvodna linija ima 2 QC s ružičastim kapama kako bi se osiguralo da su proizvodi proizvedeni na pravi način i pakirani u dobrom stanju.

Quality check

Čvrsto vjerujemo da kontrola kvalitete osigurava proizvodnju kvalitetnih proizvoda, što je izuzetno korisno u privlačenju više kupaca za proizvod čime se povećava prodaja. To je od velike pomoći u održavanju postojeće potražnje i stvaranju nove potražnje za proizvodom. S pravom je istaknuto da je kontrola kvaliteta moćan instrument kojim se mogu proširiti tržišta u zemlji i inostranstvu.