Koja je vrijednost ručno izrađenih 3D pop-čestitki?

- Oct 31, 2019-

Koja je vrijednost ručno izrađenih 3D pop-čestitki?


Za nekoga ko se mnogo brine za odrastanje karata, imao sam nekoliko uspomena oko njih. Čestitka nije popularna u mojoj zemlji.


Živimo u digitalnom životu i uvijek smo okruženi visokotehnološkom opremom. Drugim riječima, skoro smo online 24/7 i to nas ograničava u direktnom kontaktu sa našim najmilijima. Dakle, upotreba ručno rađenih iskačujućih kartica sladak je način slanja osjećaja. To nije samo samo rezanje ili izrađivanje, nego i pokazivanje prave duše proizvođača. Samo da podsetim, dar stvoren od srca uvek će dodirnuti srce.


Štoviše, ručno izrađene kartice su jedinstvene. Slika kao primatelj poklona koji je po sebi jedinstven. Svaki ručno rađeni poklon je jedna vrsta jer nikada dvije kreacije koje su napravile ljudske ruke nikada neće biti iste kao druge. To znači da je svaki njegov dio različit na svoj način. Mnogi ljudi mogu pomisliti da zaista niste željeli potrošiti niti jedan dolar na mali detalj, ali zanat vam treba mnogo više vremena, posvećenosti i truda od kupovine bilo čega u trgovinama.