Kula Londonske pop up kartice

- Jul 29, 2019-

Kula Londonske pop up kartice

Pop up kartica Londona ima crveni poklopac na kojem se nalazi londonski toranj. Otvarajući karticu, otkrit ćete skulpturu Londonskog tornja. Naši majstori pažljivo dizajniraju slojeve i slojeve skočnih prozora kako bi napravili savršenu i živu skulpturu.

 

Inspiracija kule londonskog tornja Pop Up Card:

Londonska kula, po imenu Tower, kraljevska tvrđava i jedna od najpoznatijih znamenitosti Londona. Njegove zgrade i temelji povijesno su služili kao kraljevska palača, mjesto pogubljenja itd. Smještena je na sjevernoj obali rijeke Temze, ova ikona Londonske arhitekture uvijek nam je bila omiljena inspiracija za stvaranje ove kartice. Nadamo se da bi ovaj proizvod mogao postati jednostavan, delikatni pop up poklon za svaku priliku.

 

Povod za pop up karticu Londonskog tornja:

Ova 3D kartica najprikladnija je za ljubitelje Velike Britanije, od dječaka do odraslih koji samo vole ljepote britanske kulture u bilo kojoj prilici. Dajte ovu ručno izrađenu iskaznicu svom poslovnom partneru, djeci ili vašem prijatelju u susjedstvu i uživajte gledajući ih kako ih oduševljavaju prilikom otvaranja.

L2