Krilo anđela POP Up Cards

- Jul 08, 2019-

Krilo anđela POP Up Cards

 

Iznenadite svoju voljenu majku neverovatnom 3D pop-up karticom.

Krilo anđeoske pop up kartice ima duboko plavi poklopac sa laserskim rezanjem. Slike nas podsjećaju na dobre uspomene s majkama. Otvorite karticu i videćete da mlada majka ljubi svoje dete.

 

Inspiracija krila anđeoske pop up kartice:

Majka je najljepši i najnježniji anđeo koji nam daje pažljivu brigu, uči nas kako da govorimo i hodamo s najvećim strpljenjem i pričamo najatraktivnije priče. To je puno topline, mira i sreće.

 

Trenutak kada se skulptura pojavi je dovoljan da izazove uzbuđenje. Naši majstori pažljivo dizajniraju slojeve i slojeve pop-upa kako bi skulpture izgledale tako živahne. Nadajmo se da ćete uz ovu jednostavnu karticu i vaše poruke ljubavi savršeno iznenaditi sve primaoce.

 

Povod za krilo anđela:

Kartica je najpogodnija za proslavu Majčinog dana. Dajte ovu ručno napravljenu pop-up karticu voljenoj ženi ili majci da im kažete koliko vam je stalo i cijenite. Takođe, možemo napraviti ovu 3D pop-up karticu kao savršen poklon na osnovu različitih prilika, na primjer, rođendan, dan vjenčanja, itd.

 

Winpsheng - kao profesionalni proizvođač pop-up kartica i veletrgovac - pruža prilagođenu uslugu gdje možete kreirati vlastite dizajne.

 

 

Materijal: 240g ~ 300g papir

Veličina: 166x116mm, 5x7 inča, itd, također prihvatiti OEM

Boje: 1-4 boje ili OEM

Pakiranje: 1kom / poliak vrećica + šarena omotnica (prilagođeno)

image