Jednostavne i inventivne ideje za dan zahvalnosti

- Oct 07, 2019-

Jednostavne i inventivne ideje

Prije nego što započnete, razmislite o osobi ili ljudima kojima pišete. Da li dijelite ljubav prema prirodi? Jesu li oni ljubitelji poezije? Ili ih se lako dovede do suza po domaćoj kartici? Želite prilagoditi svoju zahvalnost pojedincu, dajući sve od sebe da zaista dodirnete njihovo srce.


Dok čitate ovaj popis mogućnosti, imajte na umu osobu kojoj pišete. Upamtite da pokušavate ugoditi drugoj osobi, a ne sebi! Uvijek možete, naravno, miješati i slagati ideje.


Tradicionalne čestitke "hvala" kartice s nekoliko jednostavnih riječi poput "hvala što ste to učinile" ili "hvala za sve što radite" možda su dovoljno samo osobi kojoj se zahvaljujete.

Klasične pjesme ili stihovi koji prenose ideju zahvalnosti mogu biti predivni, posebno ako imaju posebnu povezanost sa pjesmom ili pjesmom.

Ako osoba kojoj pišete ima omiljenog autora, navod može biti vrlo smislen. Možda ćete htjeti citirati iz voljenih izvora kao što su Biblija ili Shakespeare.

Šale i smiješne pjesme mogu biti idealni za nekoga kome je stalo duboko, ali nisu posebno sentimentalni.

Slagalice i šale odličan su način da kažete "hvala" nekome s kim dijelite ljubav prema igrama. Takođe mogu biti odličan način da priđete djetetu (ili čak starijoj odrasloj osobi).

Kratke priče (originalne ili od velikog pisca) često mogu izraziti misli i osjećaje na način koji niti jedna karta nikad ne bi mogla postići.

Liste su ponekad odličan način da pokažete drugoj osobi da vas je dodirnuo na mnogo načina. Možete dobiti pametne spiskove pomoću prvih slova u njihovom imenu za pokretanje svakog retka popisa. Možete čak pretvoriti spisak u pesmu! (sa ili bez rime).