Pošaljite čestitku

- Jun 17, 2017-

Pošaljite čestitku

Prvo, Nemojte da pišete čestitku do poslednjeg trenutka

Kupite zgodnu kartu ranije, tako da imate dovoljno vremena za pisanje, slanje vošnih kartica, u protivnom vaši primaoci neće moći da primaju vaše čestitke na vrijeme.

Dakle, Nemojte pisati čestitku do poslednjeg trenutka. Ne želite da se nađete na Božiću, možete samo poslati novogodišnje čestitke, kada pronađe Novogodišnji dan, mogu poslati čestitke prolećnog festivala, kada Prolećni festival može poslati samo majčinske čestitke.

 

Drugo, izaberite dobre kvalitetne čestitke, bolje je sa festivalnim markicama.

Kada kupite čestitku, nemojte da izaberete najjeftiniju, najgoru staru modnu čestitku - čestitka koju izaberete intuitivno odražava vašu pažnju kupcima i kolegama, pa obavezno odabrati dobar kvalitet.

Da napravite čestitku više praznične atmosfere, možete ići u poštu kako biste kupili posebnu marku.

 

Treće, budite pažljivi da ne uvredite primaoca

Obratite pažnju na religiozna uverenja i kulturne navike drugih ljudi. Prilikom odabira vizit karte pokušajte da izaberete onu koja nema religiozne tendencije, meke informacije. U tekstu takođe treba obratiti pažnju, na primjer, ako primaoc nije Božić, trebali bi učiniti "Merry Christmas" dvosmislen, ali pisati kao "sretan praznik".

 

Četvrto, odštampano na čestitku vaše ime i naslov, ali ručno pisane u koverte

Ako poručite čestitku dovoljno rano, možete pronaći firme koje nude uslugu prilagođavanja čestitke, tako da štampaju vaše ime i naslov na čestitku i učinite da vaša čestitka izgleda više profesionalnije.

Ali kako bi vaša čestitka ne izgledala kao "masovna proizvodnja", bolje je da rukom pisite koverat. Ako niste prazni, neka vam sekretar, prijatelj ili porodica pomažu.

Kada pišete ime primaoca na koverti, koristite lični naziv kao što su "gospodin", "gospođa", "doktor". Uverite se da je poštanska adresa tačna.

 

Peto, pišući osećaj blagoslovenih riječi

Čak i ako imate ime i ime kompanije na unutrašnjoj strani, još uvijek morate napisati nekoliko reči. Hvala na savršenoj poslovnoj vezi, pošaljite iskreni praznični blagoslov ili kažite jedni drugima da je zabavna anegdota dobra ideja. Ako u čestitki nema blagoslova, ponašanje će izgledati samo rutinsko, ali će biti kontraproduktivno za vašu prvobitnu nameru.