Popularni laserski isječak pop up 3d led pozdravne kartice

- May 06, 2017-

Popularni laserski rez je pop-up 3d vodio čestitku sa muzikom


Prema aktuelnom tržištu pozdravne karte , našli smo da je laserski rez izrađen sve više i više popularan. Tako su naši inženjeri razvili neke različite vrste elektronskih čestitki , kao što su rođendanske čestitke , Božićne čestitke , Valentinovo čestitku itd. Mi mešamo sve vrste završnih površina i popularne nove tehnologije, kao što su kombinacija laserskog rezanja i zvučnog modula , I napraviti popularne muzičke čestitke, posebno laserski isječak pop up 3d vodio čestitku sa muzikom, pogledajte sledeću sliku:

Kada otvorite karticu i pritisnete dugme, dobijate iznenađenje. Istovremeno, muzička reprodukcija i led svetlost blještaju muzikom. Kada ponovo pritisnete taster, svetlo za led je isključeno i muzika se zaustavlja.

Tako da ih pokažemo na sajmu PaperWorld Trade u Frankurtu u februaru ove godine u Nemačkoj. Kupci su im puno voleli i dobivali konzistentne povoljne komentare.

Ako želite naručiti ili prilagoditi svoje dizajne, slobodno nas kontaktirajte. Čak i ako nam date ideju, možemo ga dizajnirati za vas. Dobrodošli OEM ili ODM!