Majčin dan 3D Pop-up laserska kartica za rezanje

- Jul 09, 2019-

Majčin dan 3D Pop-up laserska kartica za rezanje

Plava sa bisernim papirom ove kartice prikazuje "Majčin dan" poruku koja predstavlja ljubavnu majku za djecu i obrnuto. Papir u boji se koristi za pravljenje 3D vrtnog mosta koji opisuje majčinu ljubav prema djetetu okruženu cvijećem i oblikom srca (Otvaranje kartice koju ćemo gledati, majka je pažljivo podigla dijete ). Papir u boji kao pozadina ovog dizajna je vrlo jednostavnost koja je u oštrom kontrastu sa pop up karticom.

 

Inspiracija majčinog dana 3D pop up pun ljubavi čestitka:

Majčin dan Jednostavna interakcija između majke i sina (ćerke) okružena srčanim oblicima jednostavan laserski rez „Majčin dan“ na koricama. Ova kartica Obično se koristi za izražavanje ljubavi prema vašoj majci, baš kao što nam kartica pokazuje da nas mama voli. Kada otvaramo karticu, možemo gledati kako se mama brine o svom djetetu, ili će cvijeće i dizajni u obliku srca biti potpuno puni ljubavi.

Događaji za majčin vrtni most (pun ljubavi) kartica:

Dajte Dan majke pun ljubavi svim majkama u vašem životu (kao što je vaša mama , vaša baka , tetka i svatko koga želite poslati). Naravno, vaša majka je najvažnija u vašem životu. Vjerujem da će svi oni cijeniti ovu punu ljubavi majčin dan kartice, posebno poslao od vas. Zato što je to jednostavna i jednostavna ljubav u našem životu.

image