Sretan Božić 3D lasersku karticu uz muziku

- Oct 23, 2019-

Sretan Božić 3D lasersku karticu uz muziku

PREMIUM MATERIJALI ZA KVALITETU: Ova zapanjujuća božićna čestitka dolazi sa odgovarajućom kovertom i plastičnom vrećicom. Glavna boja je svijetlo zelena, što daje necjenjenu eleganciju. Ova vrsta kartice je 3D laserska muzička kartica s elektronima, a pokret unutra može garantirati ponavljano vrijeme sviranja glazbe.

OBRAZOVNI PAPERGRAFT: Volumen ovog kompleta prazničnih čestitki je očaravajuća trodimenzionalna skulptura od papira, pomno lasersko izrezana i ručno sastavljena. Svaku karticu možete ravno saviti unutar koverte, a nakon otvaranja iskoči jedinstveni dizajn, stvarajući 3D efekt koji primatelju donosi radost, kao i praznični veselje.

RAZLIČITE JEDINSTVENE DIZAJNE: kartice imaju ključ, sve dok pritisnete ovo dugme i muzika će se reproducirati, svirajući istovremeno, unutar kartice s nekim LED lampicama će biti svijetlo, dizajn snijega, osjetit ćete zima je došla, Božić je odmah iza ugla, čestitku možete poslati prijateljima i porodici i oni zajedno dijele radost Božića.

ELEGANT I OSOBLJIVO: Ove Xmas kartice su s unutarnje strane prazne, a svaka kartica ima omotnicu. pružajući vam slobodu pisanja intimne i osobne poruke, pozdravljajući svoje prijatelje, poslovne saradnike ili voljene osobe i upućujući im svoje najtoplije i najiskrenije praznične želje. Na ovoj kartici imate sve što želite poručiti svojim najmilijima Sretan Božić. Uživaćete u pisanju prazničnih bilješki s ovim setom koji uključuje božićne pop-up kartice s odgovarajućim kovertama.

Materijal: papir od 240g ~ 300g