KAKO: Napraviti muzičku čestitku (sa zvučnim modulom)

- Nov 13, 2019-

KAKO: Napraviti muzičku čestitku (sa zvučnim modulom)

Ovaj smo članak pronašli s interneta i nadamo se da će vam biti od koristi ako želite prilagoditi svoju glazbenu karticu. Ako želite, možemo vam pružiti zvučni modul.


Priprema vaše kartice


prvi korak je izrada vašeg vlastitog dizajna s tri ploče. Ovaj je udžbenik dizajniran za ploče od 5 ”do 7”. Nakon što završite dizajn kartice i odštampate je, sada možete početi pripremati karticu u finalni komad. Uzmite svoje materijale i pripremite se za stvaranje nevjerojatnog proizvoda.


Instaliranje zvučnog modula

Duž prozirne plastične trake (ljepljivi dio) na stražnjoj strani vidjet ćete dva zareza od trokuta, kako se vide s desne strane.


Ova dva ureza trebaju sjediti na liniji nabora na lijevoj strani unutarnjeg dijela kartice, dok će se zvučni modul postaviti na modul postaviti na naznačeno mjesto predloška


Završetak

Jednom kada je zvučni modul instaliran, napunjeni ste samo nekoliko minuta od ispunjene lične glazbene čestitke.


Uzmite svoju dvostranu ljepljivu traku i pripremite se da zapečatite svoju karticu! Duž sivih dijelova navedenih u predlošku postavite dvostranu traku preko puta, ali pripazite da nikako ne koristite traku koja bi pokrivala modul.


Kad se primijeni dvostrana traka, preklopite ploču preko zvučnog modula, zabrtvite i sakrivši modul unutar kartice. Poslednji korak je presavijanje prednje strane kartice i odrezivanje viška obruba duž bočne kartice.


Čestitamo! Sada ste uspješno kreirali svoju vrlo glazbenu čestitku. Svaki put kada otvorite karticu, zvučni modul će reproducirati vaš prilagođeni zvuk ili muziku. Poklonite ga nekom posebnom, članu porodice, prijatelju i gledajte kako se divi muzičkoj čestitki.


Više detalja možete potražiti na donjem linku.

https://bigdawgsgreetings.com/make-musical-greeting-card-sound-module/