Kako napraviti 3D pop up karticu?

- Nov 07, 2019-

Jeste li ikad pripremili topao i delikatan poklon koji sadrži najbolje želje onome koga volite? Možda su primaoci bacili vaš pažljivo pripremljen poklon jer dar nije bio tako divan i smislen. Kakvo je strašno iskustvo bilo, zar ne! Kako pripremiti poseban, dojmljiv poklon s velikim iznenađenjem? Ovaj put će Winpsheng podijeliti vašu inspiraciju i pružiti zanimljive bodove vama kako biste ulovili srce jedne osobe. Da bismo vam podelili tajne izrade divnih i smislenih čestitki, koje imaju za cilj da razbiju tradicionalni koncept, vaš poklon biće najprivlačniji!

Winpsheng će vam ovdje podijeliti historiju i priču o tome kako se Winpop pravi, dođite i idite!

1. korak: Kreirajte

Naši dizajni su gotovo prilagođeni našim kupcima, a Winpop dizajni su gotovo najbolje zatvoreni za vas! Svaki dizajn dolazi iz mašte naših dizajnera, a možete se pridružiti kreacijama. Naše čestitke objedinjuju sve što želite izraziti, sa simpatijom, humorom, radošću, zahvalnošću, ljubavlju i divljenjem. Dodirne stvari su uvek oko nas. Odaberite temu, čestitka može početi dizajnirati, čime zaključite svoj vlastiti dojam i ljubav. Ovo će vam takođe pomoći da dodate emocionalnu povezanost sa ljudima koji su vam dotakli život.

Korak 2: Dizajn

Naš inženjerski odjel opremio je naprednim softverom za 3D modeliranje koji nam pomaže dizajnerima da složenije iscrpe papir svake kartice. U kombinaciji s tradicionalnim zanatom od papira, moderna tehnika pokazuje nam nevjerovatan i čaroban trenutak iznenađenja. Otkrivanje novog dizajna prvi put je uvijek uzbudljivo. Jednostavno voli slatku bebu, odrastanje i donosi vam sreću. Za završetak skice, dizajna, dodavanja lijepe boje, konačno sastavljanja, ovaj korak uvijek nam vodi radosti.

Korak 3: Producirajte

Die-cut, laser i kriška, tri točke za bavljenje sirovinama. Papir više neće biti jednostavan, već za dušu. S nježnom bojom počinje vam pričati smislenu priču.

大图