Čestitke 3D Valentine Day Love Card

- Jan 02, 2020-

MATERIJAL: Izrađen od kvalitetnog papirnog kartona, čvrst i izdržljiv u upotrebi, nije lako za gužvanje i kidanje, žive i ne blede boje, 3D obrasci finog izrade.

KARAKTERISTIKE KARTICA: Pop Up Card je Drvo ljubavi. Dolazi s kovertom. Veličina pop up kartice je 5,9 "× 3,9" (15cm × 10cm), prazna je unutrašnjost na koju možete napisati nekoliko riječi slatkog blagoslova. Sjajan način da pošaljete tople želje voljenim osobama, dodate i dodir svom poklonu. (koverte uključene)

DODATNE KORIŠTENJE: Ovo je idealna čestitka koju možete pokloniti u bilo kojoj prilici, bilo da je to Valentinovo, rođendan, Božić, majčin dan, vjenčanje ili Dan zahvalnosti. Neki važni dani poput godišnjica ili festivala, koji izražavaju ljubav i zahvaljuju svojim ljubavnicima, prijateljima i porodicama, pružite im iznenađenja.

HANDMADE ART CARDS: Kao i obične ravne karte, 3D efekat može se postići otvaranjem kartice s mnogo oblika. Ručno ih sastavlja vješt radnik, što je za razliku od strojne instalacije kako bi se osigurao savršen 3D pop-up model.

PODRŠKA KUPCU I GARANCIJA KVALITETA: Ako imate bilo kakva pitanja ili prijedloge prije ili nakon prodaje, molimo kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, mi ćemo odgovoriti BRZO kako bismo osigurali da imate bezbrižno i ugodno iskustvo kupovine!

Romantic-And-Elegant-Lovely-Valentine-Greeting-Cards