Božićno drvce Pop Up zvučna muzička kartica

- Oct 23, 2019-

Božićno drvce Pop Up zvučna muzička kartica


Pop up card za božićno drvce ima šareni poklopac s nježnim božićnim drvcem. Slika otkriva trag onoga što se unutra čeka. Otvorite karticu i naći ćete trodimenzionalnu skulpturu papira božićnog drvca pored poklon kutija. U međuvremenu, praznična pjesma počinje da se igra kako bi proslavila novu godinu. Naši majstori pažljivo dizajniraju slojeve i slojeve skočnih prozora kako bi napravili savršenu i živu skulpturu.

Luksuzni pokloni, maštovito božićno drvce i inspirativni ukrasi ono su što nazivamo Božićem. Postoje načini da se ovaj praznik proslavi, uključujući i razmjenu božićnih čestitki i zahvalnih riječi. Inspirirana jednostavno zimskim odmorom, karta podsjeća na onu zimsku noć kada djeca toliko pokušavaju čekati da Djeda Mraza pohodi. Ova božićna čestitka donijet će prekrasnu prazničnu radost i iznenađenje svakom sretnom primatelju.

Pop up karta za božićno drvce nezaboravan je božićni poklon u ovoj godini. Ova božićna čestitka sigurno će oduševiti ljubitelje odmora i sve koji vole Božić. Pošaljite svojim personaliziranim porukama voljenim osobama, sigurno će ih one zauvijek zadržati.

Papir: 200g ~ 300g papira

Veličina: 116x166mm ili prilagođena

Boja: 4C ili PMS

Pakiranje: svaki pc u vrećici sa pp i omotnicom ili prilagođen