LED lampica kamere pop up muzička čestitka

- Oct 18, 2019-

LED lampica kamere pop up muzička čestitka


Pokažite zabrinutost slanjem kartice koja ispunjava uslove. Radimo s nagrađivanim umjetnicima i svaka je kartica jedinstvena, tako da istu karticu nikada više nećete poslati.

Različite kartice pažnje jeftine su i krhke, svježe i puno bogatstva za korištenje gustih luksuznih papira i netoksičnih mastila, što rezultira skupom karticom osjećaja u smislu troškova.


Za sve prilike: Nikada ne rješavajte problem bez savršene kartice. Za rođendane, godišnjice, mature, zaruke, vjenčanja, Valentinovo, novorođenčad, kad ste izgubljeni ili bolesni, ili kad želite reći hvala. Uvijek znajte što reći sa svim našim prigodnim karticama. Ponekad vam je potrebna iskrena poruka, dok u drugim situacijama je potrebno prazno predvorje da biste napravili osobnu bilješku, a mi vam dajemo dvije mogućnosti. Lijep, mat završni sloj na debelim kartonima olakšava pisanje naših čestitki s bilo kojom vrstom olovke, uključujući i olovke. Svaka kartica dolazi sa svježom, čvrstom bijelom omotnicom za slanje prave poruke drugoj strani kako bi osjetila vašu iskrenost.


Za funkciju: osjetljiva iskočna kartica sa zvukom kamere dok se otvara. To je nevjerojatan poklon, a nakon toga je izašla popup kamera i reprodukcija zvuka kamere.


Materijal: papir od 240g ~ 300g

Veličina: 15cmx 21cm ili OEM

Paket: 1pc / vrećica + šarena koverta (prilagođeno)