Rođendanski medvjedić Pop Up Music Card

- Oct 18, 2019-

Rođendanski medvjedić Pop Up Music Card

Birthday Bear Pop Up Music Card ima svijetlo plavu navlaku sa lijepim rođendanskim uzorkom medvjeda. Slika otkriva upravo toliko iznenađenja iznutra. Otvorite karticu i pronaći ćete zadivljujuću 3D skulpturu ljupkog taty medvjeda koji drži rođendansku tortu, pokazujući svoju ljubav sretnim primaocima. U međuvremenu, rođendanska pjesma svira oko 20-ih godina, to će biti dvostruko iznenađenje za vaše primaoce.

Inspiracije Birthday Bear Pop Up Music Card:

Bezvremenske ilustracije Tatty Teddy popularne su među mladima i starima, prenoseći toplinu i sreću i dodirujući živote ljudi širom svijeta, u svim situacijama. To bi mogao biti ili sjajan poklon za djecu ili ljubavni poklon za bilo koji par u ovoj božićnoj sezoni. Dopadljive, ranjive i nježne karakteristike Tatty Teddy donijet će najsvjetliji osmijeh na lice vašeg ljubavnika.

Povod za rođendansku pop up muzičku karticu:

Birthday Bear Pop Up Music Card najprikladnija je za ljubitelje ili za sve koji vole ljepotu plavih medvjeda. Poklonite ovu pop-up muzičku karticu svojoj voljenoj osobi i gledajte kako on / ona bude oduševljen otvaranjem kartice.

Materijal: papir od 240g ~ 300g

Veličina: 166x116mm, 5x7 inča ili prilagođena

Boje: 4C ili PMS

Paket: 1pc / vrećica + šarena koverta (prilagođeno)