Valentinovo 3D Pop Up ručno izrađena čestitka

Ovo je ručno rađena čestitka za Valentinovo. Poklopac karte je uglavnom ružičaste boje, a na sredini je 2D laserski izrezani uzorak zelene trešnje, s tim da je "s ljubavlju" napisano ispod stabla. Otvorite karticu, unutarnja stranica kartice je zelene boje, a na sredini unutrašnje stranice je 3D lasersko izrezano ružičasto drvo trešnje. To je spajanje dva ravna stabla trešnje. Oko drveta je postavljena bijela ograda. Pored njega se nalazio ljubljeni par, koji je izgledao vrlo slatko.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

opis proizvoda


ROMANTIČNI POKLON: Zamislite njihovo nasmijano lice kada su dobili ove popupne čestitke za cvjetanje trešnje, ovo je možda jedan od najromantičnijih načina da izrazite svoju ljubav. Ne stidite se izraziti svoja osećanja, oni zaslužuju najbolje!

JEDINSTVENA POP UP KARTICA: Na prednjoj strani ove kartice nalaze se lasersko isečene ilustracije stabla trešnje, osjetljivih latica i zaljubljenih para; Nakon otvaranja, karta otkriva zadivljujuće ružičasto drvo trešnje u punom cvatu i zaljubljeni par.

RUČNA KARTICA: Potpuno ručno izrađena visoke kvalitete. Jedinstvena i izvrsna pop up kartica savršen je poklon za vašeg supruga, ženu, dečka i djevojku, vaše prijatelje ili roditelje.

PRIKLJUČIVO ZA BILO KOLIKO: Lijep dizajn trešnje naših pop up karata pogodan je za gotovo sve prigode i svrhe. Ova čestitka puna ljubavi toliko je značajna za nekoga posebnog kao što su svadbena čestitka, poklon za rođendan, čestitka za jubilej, poklon za Dan zaljubljenih, čestitka itd.

PAKET UKLJUČUJE: Dođite s kovertom, čineći je izvrsnijom. I na kartici ima dovoljno prostora da napišete sve što želite.


Parametri proizvoda


3.jpg
Naziv proizvoda: Valentinovo cvjetanje trešnje 3D pop up ručno rađena čestitka

Veličina: 116x 166mm ili prilagođena

Povod: Valentinovo

Završna površina: štampanje; 2D laserski rez; 3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivoO nama


2.jpg

Winpsheng Baš kao topla porodica. Definisali smo tim "Zajedno svi, postižemo više". Prodajni tim, tim za istraživanje i razvoj, tim za proizvodnju su najveća imovina naše kompanije. Zbog našeg snažnog tima možemo imati stabilan rast i brz razvoj.


Pakovanje


111packing.jpg

U normalnim okolnostima, naša metoda pakiranja je 1pc kartica, omotnica i plastična vrećica kao set, a zatim se stavljaju u unutrašnju i vanjsku kutiju prema količini koju traži kupac.


FAQ


P1: Da li je u redu stvoriti vlastiti brend kupaca?

O: Da, srdačno dobrodošli.


Q2: Možete li napraviti dizajn za nas?

O: Da, imamo vlastite dizajnere koji nam mogu pomoći u izradi dizajna.


Q3: Koji su vaši cenovni uslovi?

O: EXW, FOB, DDP.


P4: Koji je vaš rok plaćanja?

O: 30% depozita unaprijed, 70% salda prije isporuke.


Q5: Kako mogu dobiti uzorak da provjerim vašu kvalitetu?

O: Možete nam poslati zahtjeve svojih proizvoda, a zatim mi napravimo prilagođeni uzorak i ekspresno vam ga pošaljemo.

Upit