Pop Up Handmade Card / 50th Wedding Anniversary Card

Pop Up Handmade Card / 50th Wedding Anniversary Card

Uspostaviti profesionalni menadžment tim i standardizovan proces upravljanja, kako bi klijentima pružili ceo proces upravljanja projektima.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Popup ručno izrađen 50. godišnjica venčanja

IMG_20160607_172016.jpg

Papir: papir od 250 grama

Veličina: 166 × 116mm

Boja: štampanje u 4 boja

Oblik: pravougaonik

Površina: Mat laminacija

Upotreba: Poklon

Vrijeme uzorka: U roku od 5-6 dana

OEM & ODM: Dobrodošli


Priča o kartama

Pop Up Handmade Card / 50th Wedding Anniversary Card: Ljudi uvek kažu da ljubav traje zauvek, ali vreme će uvek razbiti mnoge parove. Toliko je teško da muž i žena prolaze dugo vremena, tako da je zlatno vjenčanje definitivno značajan dan proslavljanja. Parovi zaslužuju najbolje blagoslove.

Pakovanje i shipping.jpg


Informacije o kompaniji

       

Imali smo BSCI, FSC, GSV, ISO sertifikacione smjernice i naš strogi sistem kontrole kvaliteta. Ima sopstvenu mašinu za štampanje od 5C, mašinu za vruće folije, mašina za utiskivanje, mašine za lasersko sečenje itd. Svi naši proizvodi se izvoze, Evropa, Japan i UPS su naše glavno tržište. Kvalitet, kreativnost i profesionalnost su naša snaga. Uspostavili smo stabilne saradničke odnose sa mnoštvom pouzdanih dobavljača, a postoji stručni tim koji radi sa visokom efikasnošću, spremnim da služi klijentima širom svijeta s velikom strastom.

Naš slogan je Zajedno svi postižu više.


FAQ

1. Ko smo mi? Koji su naši glavni proizvodi?
Mi smo prilagođeni proizvođač i pouzdan snabdevač štampe i ambalaže sa 13 godina iskustva.
Naše poštanske proizvode su Papirne čestitke, Korpica, Papirna vreća, Etiketa i naljepnica, Blister kartica, Poklon kutija, Brošura itd. Custom proizvodi su višestruki.


2. Koje informacije treba da vam kažem ako želim da dobijem citat?
- Veličina proizvoda (dužina x širina x visina)
-Materijal i površinsko rukovanje.
- Boje za štampanje.
-Količina.
-Ukoliko je moguće, molimo vas da priložite slike ili dizajn skice za provjeru. Uzorci će biti najbolji za razjašnjenje. Ako ne, preporučićemo relevantne proizvode sa detaljima za upućivanje.


3. Da li mogu dobiti druge stavke koje odgovaraju mojim pozivima?

Da, možemo vam koordinirati bilo šta za odabir poziva, kao što su oznake, sačuvati datum, staviti karte, program, meni, najave, hvala kartici i još mnogo toga. Čak i ako ih ne vidite na slici, možemo ih napraviti.


4. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim kupcima je potrebna visoka kvaliteta, neki kupci imaju nisku cenu, to je Prema vašim zahtevima!
Upit