Pop Up Funny Cake Rođendan pozdravna kartica za 18. mladog čoveka

Pop Up Funny Cake Rođendan pozdravna kartica za 18. mladog čoveka

Sertifikati: mi prosleđujemo FSC, BSCI, GSV i ISO koji mogu garantovati vaš teret i novac sigurno Brzo vrijeme isporuke: Imamo pet automatskih proizvodnih linija kako bismo osigurali brzo vrijeme isporuke.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pop Up Funny Cake rođendan Pozdravna kartica Za 18. mladiću


Priča o kartici

pop up cards handmade

Pop Up Funny Cake rođendan Pozdravna kartica Za 18. mladog čoveka: 18. rođendan je važan dan, dečak postaje odrasli. Predivan život počinje, avantura ga čeka. Ali istovremeno će napustiti školu i porodicu, ostaviti zaštitu od nastavnika i porodica. Tako će biti izazova, ali hrabri momci nikada ne brinu o tome. Što više oporavka trpi, to brže raste. Ova smešna karta je za njega, reći mu da uživa u životu u budućnosti.Stavka

Pop Up 18. rođendanska čestitka

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

A4 ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.Pop up kartice ideju rođendanInformacije o kompaniji

 

Shengzhen Winpsheng Craft Co, doo se nalazi u Shengzhen, Guangdong. 12-godišnje iskustvo kompanija,

Glavni proizvodi su papir i elektronske kartice.


3d pop up birthday cards


3d popup kartica


Tržište

Pop out kartica karticaFAQ


1. Da li mogu dobiti druge predmete koji odgovaraju mojim pozivima?

Da, možemo vam koordinirati bilo šta za odabir poziva, kao što su oznake, sačuvati datum, staviti karte, program, meni, najave, hvala kartici i još mnogo toga. Čak i ako ih ne vidite na slici, možemo ih napraviti.2. Koliko dana će se uzorci završiti? A šta je sa masovnom proizvodnjom?
- Generalno, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Predavno vreme masovne proizvodnje zavisiće od količine, produkcije, itd. FYI, 8-12 dana za torbe za kupovinu od 30000 kom.3. Ko smo mi? Koji su naši glavni proizvodi?
Mi smo prilagođeni proizvođač i pouzdan snabdevač štampe i ambalaže sa 13 godina iskustva.
Naši mail proizvodi su Papirnate čestitke, Korpusna kutija, Papirna vreća, Etiketa i naljepnica, Blister kartica, Poklon kutija, Brošura itd. Custom proizvodi su višestruki.4. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, Imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u papirnoj karti ili dizajnu i proizvodnji hangtaga. Samo nam recite svoju ideju, pomažemo vam da realizujete ideju u savršenu papirnu karticu ili hangtag.5: Kako pripremiti moje umetničke datoteke za štampu?

Format slike može biti AI, PDF, CDR, PSD. Da bi se izbjegli eventualni kašnjenja u vašoj produkciji, preporučujemo vam prvo da provjerite zahtjeve za umjetničkim djelima prije slanja vašeg umjetničkog djela.
Upit