Pop Up 70. rođendanska čestitka / ručne rođendane Pop Up kartice

Pop Up 70. rođendanska čestitka / ručne rođendane Pop Up kartice

Naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u izvozu trgovine. Kompletni hardverski objekti. OEM nalog je prihvatljiv sa konkurentnom cenom.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pop Up 70. rođendanska čestitka / ručne rođendane Pop Up kartice

Priča o kartici

pop up card26 (4).jpg

Pop Up 70. rođendanska čestitka / ručne rođendane Pop Up kartice: 70 godina je dugo vremena, bar za ljude. Možda kada je bio energičan mladić, nikad ne bi shvatio da će ovaj dan doći. Nakon što je prolazio toliko godina, on toliko dobija i gubitke. Možda on pridaje veliku važnost za to kada je bio mlad, ali uopšte nije bitan, vrlo je lako razumjeti. Ništa se ne može uporediti sa zdravljem, ova karta sadrži čašu za kafu sa osmehom, pije kafu i uživaju u sporu životu, ima dobar raspoloženje svakodnevno.

Stavka

Pop Up Coffee Cup 70. rođendanska čestitka

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

A4 ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.shipping methods 1.jpgInformacije o kompaniji

 

Shengzhen Winpsheng Craft Co, doo se nalazi u Shengzhen, Guangdong. 12-godišnje iskustvo kompanija,

Glavni proizvodi su papir i elektronske kartice.


advantage.jpg


our company.jpg


Tržište

Blob.png


FAQ

1.Q: Kako se uveriti da je kvalitet dobar i da je isporuka na vreme?

O: Mi radimo QC za sirovine, za štampu, nakon štampanja i pre pakovanja.    

Primjer proizvodnje treba poslati 10 dana prije isporuke. Poslati ćemo vam inspekcijske fotografije prije isporuke. Izveštaj o proizvodnji se šalje svakodnevno da bi vas održao u toku. Mi vam pružamo kvalitetnu garanciju i garanciju na vreme.


2. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provjerite naš dizajn i kvalitet papira. Za štampane uzorke provjerićemo 30- $ 100 za pokrivanje troškova na filmu i štampanju. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


3: Koju uslugu možete pružiti osim usluge štampanja?
O: Ako želite distribuirati svoje proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam obezbediti malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. I ako vam treba isporuči proizvode za štampu na izložbama u Kini, možemo vam pomoći da isporučite na vrijeme.


4: Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Vaš logotip može se prikazati na proizvodima pomoću Štampanja, UV lakiranja, vruće štampe, Embossinga, Debossinga, Štampanja na svitak ili naljepnice.


5. Koja je veličina proizvoda?

Mi vršimo prilagođene proizvode, svaku veličinu koju možemo napraviti prema vašim zahtevima. Pa veličina proizvoda odlučuje vas, kao što znate, različite veličine imaju drugu cijenu, molimo vas da mi kažete, koja veličina će vam biti potrebna? Ako nemate predstavu o veličini proizvoda, možemo vam takođe predložiti veliku veličinu.Upit