Funny Design Pop Up Bus Card / 50-godišnji Pozdravna kartica

Funny Design Pop Up Bus Card / 50-godišnji Pozdravna kartica

Personalizovani dizajn proizvoda: kompanija će pružati klijentima usluge "one-stop" kako bi kupci u proizvodu formirali jedinstvenu i komplementarnu propagandu na principima, efikasno ističući potrošački proizvod "personalizovanom" šarmom.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Funny Design Pop Up Bus Card / 50-godišnji Pozdravna kartica


Pop up kartica19 (4) .jpg

Funny Design Pop Up Bus Card / 50th Birthday Card Greeting Card: Svako se oseća odlično kada primi neočekivanu kartu u pošti. Za mnoge ljude nema ništa poput čestitke za slanje posebne poruke. U ovoj kartici je smešan autobus, vozač je slon, a potomci su i životinje. Slanje ove smešne kartice na 50-godišnjaka izgleda malo čudno, ali će ga apsolutno učiniti smejom. Ova kartica koristi slike i moć reči kako bi nam pomogla da iskažemo naše emocije i pošaljemo posebnu poruku.Stavka

Pop Up Birthday Birthday Card

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

A4 ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.运输 .jpgInformacije o kompaniji

 

Shengzhen Winpsheng Craft Co, doo se nalazi u Shengzhen, Guangdong. 12-godišnje iskustvo kompanija,

Glavni proizvodi su papir i elektronske kartice.


factory 2.jpg


1230.jpg


Tržište

Blob.png


FAQ


1. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provjerite naš dizajn i kvalitet papira. Za štampane uzorke provjerićemo 30- $ 100 za pokrivanje troškova na filmu i štampanju. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


2. Kako mogu da unesem porudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju od naših prodavaca za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa menadžerom trgovine Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.


3. Da li se naplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


4. Da li možete da štampate i druge strane jezike osim engleskog?

Da, svi jezici su u redu, samo nam dostavite tekst. Zatim ćemo vam poslati e-poštu nacrt teksta, nakon što to potvrdite i preuzmete odgovornost za bilo kakve greške, zato pažljivo provjerite nacrt pažljivo


5. Da li ste proizvođač ili trgovinska kompanija?

Mi smo 100% Fabrika specijalizovana za štampu i pakovanje više od 10 godina sa 6.000 kvadratnih metara površine radionice. Imamo odličan tim sastavljen od 150 profesionalnih i kvalifikovanih radnika.


Upit