Novi dizajn ideje ručno izrađene Božićne čestitke

1. vodeća proizvodnja tiskanje i pakiranje rješenja i klijenata diljem svijeta. 2. profesionalni dizajnerski tim potrebama različitih tržišta i kulture.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Novi dizajn ideje ručno izrađene Božićne čestitke

handmade card.jpg

IMG_1374.JPG


Savjeti

Božićna čestitka je općenito komercijalno dizajniran i kupili za tu prigodu. Sadržaj dizajn može se odnose izravno na Božićne priče s prikazima Isusova ili su Kršćanskim simbolima kao što su zvijezda Betlehema ili bijeli golub koji predstavlja Duha Svetoga i mir. Mnoge Božićne čestitke pokazuju Božićni običaji, kao što su sezonski figure (npr, Djeda Mraza, snjegovića i sob).


Pakiranje i dostava

packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

Company profile 6.jpg


Imamo profesionalnog dizajnera za opskrbu inovativnog, kreativnog upravljanja. Specijalizirali smo se bili proizvodnja čestitki, glazba/vodio kartice, 3d pop-up kartice, papirnate kutije, papirnate vrećice i ostale stavke poklon papir za više od 13 godina. Bogat i profesionalno iskustvo, Winpsheng počinje graditi poslovanja na globalnom tržištu. Winpsheng je tvoj bolji partner koji može služiti od prodati, proizvodnja usluge nakon prodaje.

Tim je u srži naše tvrtke.

Winpsheng se fokusirao na papir obrt proizvodi više od 14 godina u Kini. Započeo kao mala stvar, ali sada su postali jedan od vodećih dobavljača u Kini.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

8. koliko dana će uzorci biti gotov? A što kažeš na masovnu proizvodnju?
-Općenito, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Vrijeme protoka masovnu proizvodnju će ovisiti o količini proizvodnje umjetnosti, itd. FYI, 8-12 dana za 30000pcs vrećice za kupovinu.


26. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Nešto hitno, možemo li ponudu za vas u roku od 2 sata na temelju svih detalja osigurati.


53. ti bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web, telefon Smedja ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


66. što ako postoji problem sa proizvodima nakon primanja?
Budući ispis proizvoda uvijek ima odstupanja boja, ne možemo obećati da biste to izbjegli, ali ćemo uzeti slike za vas prije dostave za potvrdu.
Ako to je drugi veliki greške od strane nas tijekom proizvodnje, mi će ispisati za vas besplatno.






Hot Tags: nove ručne božićna čestitka dizajn ideje, porculan, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like