Svadba za vjenčanje / Nova brak kartica

1. Svadba za vjenčanje 2. OEM Prihvaćeno: Mi možemo proizvesti bilo koji dizajn od vas. 3. Dobra usluga: Klijente tretiramo kao prijatelja.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Svadba za vjenčanje / Nova brak kartica

handmade card.jpg

IMG_2424.JPG


Savjeti

Različita čestitka za nove parove

1. Ako nemate blisku vezu sa novim igračom, ne morate trošiti previše energije za kompletiranje, a takođe odražavati vaše iskrene želje. Ovaj tip venčanog crvenog koverta je najčešće korišćeni tip.

2. Ako imate dobar odnos sa novim učesnikom, onda možete smelično pokušati da se čujno pozdravite, tako da se novinari osećaju pored njihovog dubokog prijateljstva, ali i da zapošljavaju nove ljude, neka ih napete venčanje dobiju osećaj sreće .


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provere kvalitet i dizajn. Za štampane uzorke provjerićemo $ 30- $ 100 za pokrivanje troškova za film i štampanje. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


2. Da li imate proizvode za prodaju?

Ne. Radimo na narudžbini OEM-a. To znači, veličina, materijal, kvantitet, dizajn, rešenje za pakovanje itd. Zavisiće od vaših zahteva. Očigledno je da se vaš logo može odštampati na proizvodima.


3. Možete li mi dati popust?

Mi uglavnom vršimo veleprodajnu uslugu, naša politika je veća količina, jeftinija cena, tako da cemo vam ponuditi najbolju cenu na osnovu količine narudžbe. Vrlo je normalno da kupac da nam malu porudžbinu kada prva saradnja, ako možemo znati da ćete sarađivati ​​dalje, možemo također ponuditi dobru cijenu.


4. Koji su vaši uslovi plaćanja?
T / T, PayPal, L / C i Westen Union. 30% kao depozit, a 70% pre isporuke. Pokazaćemo vam fotografije proizvoda i paketa pre nego što platite bilans.
Hot Tags: venčanica čestitka / novi dizajn brak kartice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like