Novi dizajn braka pozivnice Card Laser Cut

1. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji. 2. OEM & ODM narudžbe su takođe dobrodošle. 3. BSCI & ISO & FSC & GSV akreditacija.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Novi dizajn braka pozivnice Card Laser Cut

handmade card.jpg


IMG_2285.JPG


Savjeti

Kartica s pozivnim pozivom za venčanje

Nakon što primite odgovor gosta, počnite da pravite dogovor o sedištu. Prema ritualima, stol je blizu glavnog stola koji se pruža najbližim rođacima i uvaženim gostima. Kartica sjedišta ne šalje poštu gostima, već stavite štampanu karticu na stolu, ulaz u banket sala bi trebao prikazati listu i mapu sjedišta.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile 5.jpg

Kompanija je uspostavila profesionalni menadžment tim i standardizovan proces upravljanja, kako bi klijentima pružio ceo proces upravljanja projektom, kako bi se osigurala maksimalna realizacija potreba kupaca.


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Ko smo mi? Koji su naši glavni proizvodi?
Mi smo prilagođeni proizvođač i pouzdani dobavljač štampe i ambalaže sa 14 godina iskustva.
Naše poštanske proizvode su Papirne čestitke, Korpica, Papirna vreća, Etiketa i naljepnica, Blister kartica, Poklon kutija, Brošura itd. Priloženi proizvodi su višestruki.


2. Za iste proizvode, zašto je vaša cijena veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različiti proizvodi imaju drugačiju cenu, mada isti proizvod koji koristi različite papire i izrade će imati drugu cijenu, kao dobavljači, obećavamo da će pružiti najbolju pretpristupnu i popratnu uslugu za kupce!


3. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


4. Da li možete da napravite OEM nalog?

Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


Hot Tags: novi dizajn brizgane kartice za poziv pozivnice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like