Luksuzna venčanica

1. Luksuzna venčanica pozivnica 2. Brzo dizajniranje i proizvodnju 3. Kina vjenčanje pozivnice kartice tvornice
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Luksuzna venčanica

Ponekad vjenčanje treba biti veliko, od odeće do dekoracije, od mjesta do hrane, svi oni mogu biti veoma veličanstveni. Ali postoji i prvi korak, takođe, mora biti veoma pažljiv. To je pozivnica koju ćete poslati, personalizovana luksuzna pozivna karta će biti uvod u izvanredan svadbeni banket.


Handmade Greeting Card.jpg


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim potrošačima je potreban visok kvalitet, a neki kupci imaju nisku cenu, to je prema vašim zahtevima!


2. Kako dobiti uzorak?

U principu, naknada za uzorak i teret treba da vam se naplaćuju, oni će biti vraćeni nakon što unesete veliki nalog. Zatim bi nam trebali poslati muziku i izgled spoljašnjeg izgleda. Napravićemo uzorke za tebe.


3. Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo svoja naređenja u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za završetak proizvodnje. Za više informacija, molimo kontaktirajte nas direktno.Hot Tags: luksuzna venčanica, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like