Laser Cut Valentine 'Day kartica / Eiffelov toranj Pattern Pop Up kartica

Laser Cut Valentine 'Day kartica / Eiffelov toranj Pattern Pop Up kartica

Mi smo strogi sa kvalitetom, imamo sopstveni odjel za proveru proizvoda 3 puta. I izbegavajte neskladan proizvod.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Laserski prsten Valentinova karta dana / Eiffelov toranj Pattern Pop Up karticaJednostavni Pariz Pattern Valentine Day Pop Up kartica

Priča o kartama

Laserski rez Datum Valentine's Day kartice / Eiffelov toranj Pattern Pop Up Card: Mnogi mladi ljudi žele da dožive dramatično vreme, posebno u Danu Valentina, Pariz je poznat po svojoj romansi, kada će Eiffel Towel sjeniti noć, to će biti savršeno Vreme da izrazite svoju ljubav.
Uspostavljeno

2011

Radnik

55

Oprema

Mašina za sečenje laserom od 6 komada, 3-inčna laserska mašina za graviranje i sečenje kartica, 1 pc mašina za štancanje, 2 pcs mašine za sito štampu, 2 komada CNC, 2 brusna mašina za završnu obradu

Proizvodi

Akril; Kartica; Drvno plovilo i IR akril

Kapacitet

150000 / mesečna osnova na različitim proizvodima

Vrijeme dostave

5-7 radnih dana nakon potvrđivanja naloga


U Kini, industrija papirne kartice će se usporiti, što ne samo da se vidi u obimu prodaje čestitki nastavlja da opada, a proizvodnja papirne čestitke je takođe smanjena.

Prošle papirne čestitke postepeno su zamijenili bržim načinima blagoslova. Zato što je za proizvodnju papirnih čestitki potreban papir i drugi materijali, tako da se zove "ne ekološki prihvatljiv način blagoslova".


Informacije o kompaniji


Shenzhen WinpshengCraft Co, LTD osnovana je 2008. godine, mi smo proizvođač specijaliziran za razvoj i proizvodnju papirnih kartica, uključujući ručno izrađenu čestitku / 3d pop up čestitka / laserski cut pozdravne kartice / glazbene kartice / led kartice i papirnih elektronskih kartica Itd.

Naša fabrika ima svoje inženjere, možemo izvršiti robu prema Vašem zahtevu. OEM i ODM nalog sa vašim logotipom / zaštitnim znakom su dobrodošli.

Naša fabrika je prošla ISO9001: 2000.

工厂 无 字 .jpg


cooperation process.jpg

Maket

main markets.jpgFAQ

1. Da li možete da štampate i druge strane jezike osim engleskog?

Da, svi jezici su u redu, samo nam dostavite tekst. Zatim ćemo vam poslati e-poštu nacrt teksta, nakon što to potvrdite i preuzmete odgovornost za bilo kakve greške, zato pažljivo provjerite nacrt pažljivo


2. Koliko dana će se uzorci završiti? A šta je sa masovnom proizvodnjom?
- Generalno, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Predavno vreme masovne proizvodnje zavisiće od količine, produkcije, itd. FYI, 8-12 dana za torbe za kupovinu od 30000 kom.


3. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim kupcima je potrebna visoka kvaliteta, neki kupci imaju nisku cenu, to je Prema vašim zahtevima!


4. Mogu li dobiti druge predmete da odgovaraju mojim pozivima?

Da, možemo vam koordinirati bilo šta za odabir poziva, kao što su oznake, sačuvati datum, staviti karte, program, meni, najave, hvala kartici i još mnogo toga. Čak i ako ih ne vidite na slici, možemo ih napraviti.


5. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


Hot Tags: Laser cut valentines 'dan card / eiffel tower pattern pop up kartica, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like