Laser Cut Pop Up Happy Birthday Card - 3d dizajn pozdravne kartice

Laser Cut Pop Up Happy Birthday Card - 3d dizajn pozdravne kartice

1. Dobri i kvalitetni proizvodi sa 3 puta 100% inspekcijom. Isporuka na vrijeme, ekspresnom, vazdušnom, po moru.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Laser Cut Pop Up Happy Birthday Card - 3d dizajn čestitke

3d ljubavna kartica

Artikal: Laserski iseckati čestitka

Papir: Art papir, mat papir, nepremazan papir, ofset papir, neutralni papir, spijalni papir itd

Boja: boja (CMYK) ili Pantone

Oblik: Kvadrat, pravougaonik ili customiz

Veličina: 150mm × 150mm ili customiz

Završna obrada: Laminacija, UV, vruće štancanje, utisnuti, laserski, glitterPriča o kartama

Laser Cut Pop Up Happy Birthday Card - dizajn 3d kartice: Kada otvorite ovu karticu, "Happy Birthday" skokira. Tri gorljive sveće stoje na vrhu slova. Ako postoji slatka rođendanska torta slična ovoj, mislim da bi mnogi ljudi hteli da pokušaju. Prelepa ruža leži na kartici tiho, čekajući da je neko vidi. Možda će to biti dobar poklon za devojku.
Sečenje čestitki


Informacije o kompaniji

3d čestitke


Winpsheng, izgrađen sa fabrikom od 6000m², nalazi se u Šenzenu, Guangdong. Sada je profesionalna proizvodnja koja ima 14 godina iskustva u prilagođavanju svih vrsta papirnih zanata. Winpsheng je najiskvalifikovaniji tvorac za sve vrste papirnih i elektronskih kartica. Naša godišnja prodaja iznosi 16 miliona američkih dolara.

Naše istraživanje i razvoj može razviti svoje ideje i dizajn u stvarne proizvode. Takođe možemo vam dati inspiraciju za nove proizvode. Mi znamo da je čestitka naša budućnost i nikada ne zaustavljamo u ovoj oblasti.

Winpsheng služi srednjim i visokim tržištima. Obezbeđuje raspon proizvoda svake godine kako bi zadovoljio zahteve kupaca.


Tržište


3d dizajn čestitke

Sečenje pozdravne karticeFAQ

P1: Da li ste proizvođač ili trgovinska kompanija?
O: Mi smo 100% fabrika specijalizirana za štampu i pakovanje preko 15 godina sa površinom od 10.000 kvadratnih metara. Imamo odličan tim sastavljen od 150 profesionalaca i više od 400 kvalifikovanih radnika.P2: Koliko dana će se uzorci završiti? Kako o masovnoj proizvodnji?
O: 1. Čast nam je da vam ponudimo uzorke, obično ćemo ih dogovoriti sa Digital Sample ili Dummy u 1-3 radnih dana, uzorak završnog proizvoda je prihvatljiv.
2. Vrijeme proizvodnje masovne proizvodnje na osnovu količine narudžbine, završne obrade itd., Obično je 7-10 radnih dana dovoljno.


P3: Možete li dizajnirati za mene?

O: Da, možemo. Prema vašim zahtevima, na naslovnici možemo dodati logotip vašeg preduzeća, web lokaciju, broj telefona ili vaše ideje. Boja pozadine odlučuje vas, svaka boja je dostupna. Naš profesionalni dizajner može vam dati dizajn.


P4: Kada mogu dobiti citat?

O: Obično citiramo za vas u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako vam je veoma hitno da dobijete citat, molimo Vas da nas pozovete ili nam kažete u vašoj pošti, kako bismo mogli da vratimo vaš prioritet.


P5: Kako izvršiti uplatu?

A: T / T, L / C & Western Union, mi takođe prihvatamo većinu drugih pogodnih načina plaćanja.

Nas u vašoj pošti, kako bismo mogli da vratimo vaš prioritet.Hot Tags: Laserski isječak pop up sretna rođendanska karta - dizajn 3d čestitke, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like