Laser Cut Pop Up kartica i 3d ljubavna kartica za Valentinovo

Laser Cut Pop Up kartica i 3d ljubavna kartica za Valentinovo

Nizak MOQ: Može zadovoljiti vaše promotivne poslove ili marketing vrlo dobro. OEM prihvaćen: možemo ih prilagoditi prema vašim dizajnu ili zahtjevima.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Laser Cut Pop Up kartica i 3d ljubavna karta za valentin dan

Priča o kartici


3d love card

Laser Cut Pop Up kartica i 3d ljubavna karta za Valentinovo: Nekada želimo ili treba da kažemo "Volim te" lepoj devojci, ali neki momci su vrlo stidljivi, pa će poslati njena pisma biti dobar izbor. Unutar ovog laserskog pop-up kartice je most vezan ljubavi srca i riječi "volim u". To je smešan poklon za vašeg devojčicu u Danu Valentine ili njenom rođendanu, to će biti još jedan efikasan način izražavanja vaše ljubavi.


Opis proizvoda


Papir: Art papir, mat papir, nepremazan papir, ofset papir, neutralni papir, spijalni papir itd

Boja: boja (CMYK) ili Pantone

Oblik: Kvadrat ili customiz

Veličina: 150mm × 150mm ili customiz

Površinska obrada: Laminacija, UV, vruće štancanje, utisnuti, laserski, glitter
Laserski prekid voli karticeInformacije o kompaniji

Pop-up kartice za prijateljeTržište


Kina laserska kartica


China pop up greeting card


FAQ

1: Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu da posetim tu?

Nalazili smo se inshenzhen, Kina sa veoma povoljnim pristupom za prevoz, možemo dogovoriti auto koji vas pokupi do naše kompanije, a to je samo 35 minuta vožnje autom do ailianske stanice metroa. Dobro poželite da posetite našu fabriku!


2: Kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke sa komplikovanijim zahtevom, zahtevat ćemo veoma mali iznos uzorka, ali će biti odštet od ukupnog iznosa kada se nalog potvrdi.

 

3: Koliko dugo mogu dobiti ovaj uzorak?

Nakon prijema uzorka i svih potvrdjenih materijala i dizajna, vreme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana.


4: Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?

Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete upitati putem TM, skype ili poslati e-mail za nas.


5: Kada mogu dobiti ponudu za moje pitanje?
Obično će vam se citat poslati u roku od jednog radnog dana, pošto će svi detalji o proizvodima biti jasni. Ako nesto hitno, citiramo za vas u roku od 1 sata na osnovu svih podataka koje ste dali.
Hot Tags: Laserski isječak pop up kartica i 3d ljubavna karta za Valentinovo, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like