Laser Cut Pop Up Birthday Card / Slatka Gift Box Inner

Laser Cut Pop Up Birthday Card / Slatka Gift Box Inner

Inovativno mišljenje: dizajnerski tim mladih i strastvenih profesionalaca, najbolja je garancija za kreativnost, neograničeno predivno
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Laser Cut Pop Up Birthday Card / Slatka Gift Box Inner

Priča o kartici

cutting greeting cards


Laserski isječak Pop Up Birthday Card / Slatka poklon kutija Unutrašnjost: Pakovanje poklon kutije leži pod crvenim poklopcem, blagoslovi i želje se stavljaju u ovu smešnu kutiju. Ova kutija je napravljena od šarenog papira, naši radnici ih uklapaju zajedno po komadu, tako da je svaka kutija umetnička i dobro funkcionira. Ova laserska rezna kartica može se koristiti u više navrata, kao što su vjenčanje, rođendan i ceremonija. Meanwell, može se poslati mnogim ljudima, prijateljima, parovima, nastavnicima i porodicama. To će učiniti ljude da to vole.


Opis proizvoda


Papir: Art papir, mat papir, nepremazan papir, ofset papir, neutralni papir, spijalni papir itd

Boja: boja (CMYK) ili Pantone

Oblik: Kvadrat, pravougaonik ili prilagoditi

Veličina: 150mm × 150mm ili prilagodite

Završna obrada: Laminacija, UV, vruće štancanje, utisnuti, laserski, glitter

Laserski isecanje rođendanskih kartica


Informacije o kompaniji

Laserski rezni džep za pozivniceTržište


Sečenje pozdravne kartice


FAQ

1. Kako se cene proizvoda i kako se konsultovati sa cenama?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete upitati putem TM, skype ili poslati e-mail za nas.2. Koje informacije treba da vam kažem ako želim da dobijem citat?
- Veličina proizvoda (dužina x širina x visina)
-Materijal i površinsko rukovanje.
- Boje za štampanje.
-Količina.
-Ukoliko je moguće, molimo vas da priložite slike ili dizajn skice za provjeru. Uzorci će biti najbolji za razjašnjenje. Ako ne, preporučićemo relevantne proizvode sa detaljima za upućivanje.


3. Koliko dana će se uzorci završiti? A šta je sa masovnom proizvodnjom?
- Generalno, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Predavno vreme masovne proizvodnje zavisiće od količine, produkcije, itd. FYI, 8-12 dana za torbe za kupovinu od 30000 kom.


4. Kako mogu da unesem narudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju od naših prodavaca za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa menadžerom trgovine Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.


3. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provjerite naš dizajn i kvalitet papira. Za štampane uzorke provjerićemo 30- $ 100 za pokrivanje troškova na filmu i štampanju. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


Hot Tags: Laser cut pop up rođendan čestitka / slatka kutija unutrašnjost, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like