Laserski rez ljubavi srce čestitki za brak

1. više od 13 godina iskustva u proizvođača. 2. potpuno opremljen napredne strojeve i iskusnih radnika 3. međunarodne kvalitete, konkurentne cijene i Jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Laserski rez ljubavi srce čestitki za brak

handmade card.jpg


IMG_1121.JPG


Savjeti

S druge strane, stotine malih poduzeća su postavljene od strane željela napraviti povrat na njihovu karticu ulaže napore pohlepan crafters. Mnogi od njih su uzimanje prednost od niske postava troškovi webu prodaje i na široka baza korisnika od aukcija sučelja kao što je eBay. Mnogi drugi i dalje prodati svoje kreacije u obrtnički sajmovi, tržnice i svetkovine. Drugi koriste njihove kartice stvaranje vještina velik profit u vjenčanja planiranje market makingu ručno pozivnice za vjenčanje i Favorizira.


Dostava

Packing and shipping3.jpg


Profil tvrtke

company profile 2.jpg

We imaju napredne mašine (tiskarski stroj, vruće folije stroj, laserski kartica stroj) i tehnologiju (fokus na čestitka s više od 12 godina), Izvozi proizvode po cijelom svijetu, posebno u Europi, Japanu, sad-a.

Dobre kvalitete, povoljne cijene i prijateljska usluga su uvijek dobre povratne informacije od kupaca. Će inzistirati na principu "Kvaliteta je duša", postuje ugovore i održanja obećanja i surađuje s oba prijateljima kod kuće i u inozemstvu.


Certifikati
Certificates 2.jpg


Tržišta

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete ispisati drugi strani jezik osim engleskog?

Da, svaki jezik je u redu, samo nam pružiti tekst onda mi ćemo vam e-mail tekst nacrta, nakon što ga potvrdi i će preuzeti odgovornost za greške, stoga Molimo Potvrdite nacrt pažljivo


2. kako o izradi uzorka?
Uzorak vrijeme: 3 -5 radnih dana za bijeli uzorak; 5-8 radnih dana za tiskani uzorak (prilagođen dizajn) nakon dobivanja umjetničko djelo.
Uzorak naknada:
(1).60 280usd za uzorke, se vraća ako mjesto naručiti više od 2000pcs jedan put jedan dizajn.
(2) .u trošak za bijeli uzorak se vraća nakon potvrde narudžbe.


3. koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Nakon dobijanja uzorka punjenja i svih materijala i dizajn potvrđuju, uzorak je 5-7 dana i brza isporuka obično treba oko 3-5 dana. Neki uzorak sa kompleksne strukture će trebati više vremena.


4. zašto su u mogućnosti napraviti male serije tiskanje i pakiranje proizvoda prilagodbe?

Imaju 3 set dokazivanja epson digitalni ispis, 2 kompleta računalo automatski stroj za rezanje, itd., vrlo brzo prikazati uzorke s opremom, također ima automatsko kartonska poklon kutija tijesto proizvodna linija, kao i iskusan, vješt produkcijski tim, da bi se fleksibilna, brzo obrada različitim količinama i različitim vrstama ambalaže okvir prilagođena ispisu.






Hot Tags: Laserski rezati ljubav srca Pozdrav karta za brak, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like