Handmade 25. godišnjica srebrne vjenčanja

1. 25. godišnja srebrna vjenčanja kartica 2. Topla čestitka za roditelje 3. Prilagođena čestitka.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno izrađena 25. godišnja srebrna svadbena karta

Cela porodica se mora udružiti za srebrno venčanje roditelja. Povodom obilježavanja godišnjice vjenčanja, trebali biste ih poslati i srdačnim čestitkama i najboljim željama za zdravlje, dugim životom i srećom. Istovremeno, to je dobra šansa da se zahvaljuju roditeljima zbog njihovog odgoja. Da ih dobro tretirate i provedete više vremena da ih pratite.


Handmade Greeting Card.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Radni proces

produce process.jpgDeo korisnika

part of customers.jpg


FAQ

1. Koja je vaša cena?
Cena će se bazirati na vašem muzičkom vremenu, prilagođenom modulu i materijalu itd. Zato pripremite željenu muziku, vaš dizajn, završetak površine ako želite i pošaljite nam, datićemo vam tačnu cenu.


2. Koji je vaš paket za pakovanje?
Generalno, pakujemo našu robu u bijele kutije i smeđe kutije. Ako imate zakonski registrovani patent, možemo da spakujemo robu u vaše brendirane kutije nakon što dobijemo vaša ovlašćenja za dozvolu. Pokazaćemo vam fotografije proizvoda i paketa.


3. Možete li mi poslati katalog cena?

Naši proizvodi su prilagođeni, različiti klijenti imaju različite zahteve. Svaki zahtev, molim vas, ne oklevajte da nas pitate. Mi smo uvek ovde.Hot Tags: ručno izrađen 25. godišnjica srebrne vjenčanje, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like